Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΧΑΛΑΡΩΜΑ ΚΑΙ ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΣΕΪΓ


Μετά την ήττα στο Βελοντρόμ από τη Ρεν με 1-0, η οποία κράτησε για μία ακόμα αγωνιστική μακριά από τη νίκη, την Μαρσέιγ, οι Γάλλοι στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο επικείμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Ο Ντεσάν πραγματοποίησε προπόνηση για όσους δεν αγωνίστηκαν κόντρα στη Ρεν για την 5η αγωνιστική του Σαμπιονά, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε χαλάρωμα και ασκήσεις αποθεραπείας και αποφόρτισης για εκείνους που αγωνίστηκαν στο χτεσινοβραδινό παιχνίδι.

Η πτήση με προορισμό την Αθήνα αναχωρεί αύριο (12/09) από τη Μασσαλία για τους Μαρσεγιέζους, οι οποίοι θα κάνουν και μια προπόνηση στην Ελλάδα το απόγευμα της Δευτέρας. Ο αγώνας ως γνωστός με τον Ολυμπιακός διεξάγεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Τρίτη (13/09) στις 21:45.

Οι Γάλλοι ανακοίνωσαν επίσημα το πρόγραμμά τους, κάνοντας γνωστό ότι τη Δευτέρα θα «πετάξουν» από την πατρίδα τους για την Ελλάδα.

Άλλωστε όπως έχουν ανακοινώσει και οι ερυθρόλευκοι, τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη στις 19:30 η συνέντευξη Τύπου του προπονητή των Γάλλων, Ντιντιέ Ντεσάν, και στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί στο Καραϊσκάκη προπόνηση της ομάδας.

Όσον αφορά τους τραυματίες, στη Μαρσέιγ αναμένουν τα τελικά αποτελέσματα των εξετάσεων του Λούτσο Γκονζάλες και του Ματιέ Βαλμπιουενά, οι οποίοι αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμού από την αναμέτρηση με τη Ρεν και η συμμετοχή τους στον αγώνα με τον Ολυμπιακό κρίνεται προς το παρόν αμφίβολη, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :