Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΣΩΣΤΑ Ο ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ…


Την πρόβλεψη του Ντάρκο Κοβάσεβιτς ήρθε να δικαιώσει κατά το ήμισυ Η συγκλονιστική ανατροπή και ισοφάριση σε 2-2 που έκανε το Σάββατο η Ρεάλ Σοσιεδάδ στο ματς με την Μπαρτσελόνα.

Στην καταλανική εφημερίδα Mundo Deportivo είχε μιλήσει ο αρχισκάουτ του Ολυμπιακού με αφορμή ότι είναι ο άνθρωπος που είχε οδηγήσει τη Σοσιεδάδ στην τελευταία εντός έδρας νίκη επί της Μπάρτσα.

Σε εκείνο το ματς στο «Ανοέτα», το 2002, ο Ντάρκο είχε σκοράρει δύο φορές και θυμήθηκε:

«Έβρεχε πολύ και το γήπεδο γλιστρούσε. Είχε προηγηθεί η Μπαρτσελόνα με τον Κλάιφερτ και ισοφάρισα μετά από μια στημένη φάση και παρεμβολή του Σούρερ. Το δεύτερο γκολ το έβαλα από του Εσπ, μετά από μεγάλη μπαλιά του Χάβι Ντε Πέδρο. Ήταν απίθανα».

Από τον Κοβάσεβιτς ζητήθηκε να προβλέψει τι θα γινόταν και είπε:

«Θα κερδίσει η Σοσιεδάδ με δύο γκολ του Αγκιρέτσε...». Τελικά ο Αγκιρέτσε μείωσε αρχικά σε 2-1 και η Ρεάλ ισοφάρισε με τον Γκρίσμαν, ενώ βρισκόταν δύο γκολ πίσω...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :