Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟ «ΚΑΡΦΩΣΕ» ΞΑΝΑ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΗ! *ΒΙΝΤΕΟ*


Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, επανάλαβε ακριβώς ό,τι είχε καταφέρει με τους Νεοσμυρνιώτες. Στο ντεμπούτο του κόντρα στον Άρη σκόραρε δύο φορές μέσα στη Θεσσαλονίκη και έδωσε το έναυσμα για την αγωνιστική ανάκαμψη του Πανιωνίου.

Φέτος, στο δεύτερο του παιχνίδι με τον Ατρόμητο (πρώτο ως βασικός), άνοιξε ξανά το λογαριασμό μέσα στου Χαριλάου!

Ο Κώστας Μήτρογλου λοιπόν, την τέχνη του γκολ την κατέχει! Ειδικά όταν πρόκειται για ματς κόντρα στον Άρη δείχνει ότι του είναι ακόμη πιο εύκολο!

Στην αναμέτρηση «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα στον Άρη και τον Ατρόμητο στο 19’ ο φορ του Ολυμπιακού πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, κάνοντας έτσι το 0-1.

Σε φάουλ που εκτέλεσε ο Πίτου Γκαρσία και σήκωσε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, ο διεθνής στράικερ ξεμαρκαρίστηκε για να βρεθεί στην κατάλληλη θέση και να πετύχει το γκολ, νικώντας τον Σηφάκη.

Ο Μήτρογλου χτίζει παράδοση στο Βικελίδης, αφού πέρυσι με τη φανέλα του Πανιωνίου είχε σκοράρει στο ίδιο γήπεδο δύο φορές!

Στον αγώνα παίζει και ένας ακόμη «ερυθρόλευκος» δανεικός εκτός από τον Μήτρογλου, ο ανδρέας Τάτος που είναι επίσης δραστήριος και έχει ήδη δοκιμάσει το πόδι του έξω από την περιοχή, προσπαθώντας να απειλήσει την αντίπαλη εστία.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :