Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕΤΑΞΥ ΝΕΩΝ - ΕΦΗΒΩΝ!


Οι Νέοι και Έφηβοι του Ολυμπιακού στο μεταξύ τους φιλικό χθες στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη παρουσίασαν δύο τελείως διαφορετικά πρόσωπα. Το τμήμα κάτω των 20 ετών νίκησε τους Κ17 με σκορ 7-0! Οι μεν Νέοι έδειξαν ότι είναι έτοιμοι για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Superleague K20, ενώ από την άλλη οι Έφηβοι δεν ήταν καθόλου καλοί και σε ένα ακόμη ματς είχαν αρκετά κενά στην άμυνά τους.

Στον Δημήτρη Διαμαντάκο Θα πρέπει όμως να γίνει ιδιαίτερη αναφορά, καθώς ο επιθετικός των μικρών δείχνει ότι βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, αφού χθες σκόραρε τέσσερις φορές και συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις.

Το σκορ άνοιξε για τους Νέους ο Σούκιας με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή. Ο Βουτσιώτης ήταν αυτός που πέρασε από τα αριστερά στον Δημακάκο και εκείνος με συρτή σέντρα βρήκε τον Σούκια, ο οποίος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το 2-0 έγινε από τον Διαμαντάκο και το 3-0 από τον ίδιο παίκτη, ο οποίος δέχτηκε την πάσα του Σιώπη.

Στην επανάληψη ο υπό δοκιμή Άγγλος επιθετικός, Φρέντι Μπέιλερ, διαμόρφωσε το 4-0 και ο Διαμαντάκος ξανά με δύο συνεχόμενα τέρματά του «έγραψε» το 6-0. Το τελικό 7-0 σημείωσε ο Ιωαννίδης.

ΝΕΟΙ: Βλάχος, Ρουγκάλας, Σούλης, Σιώπης, Δημακάκος, Ιωαννίδης, Λυκογιάννης, Βουτσιώτης, Σταμογιάννος, Σούκιας, Διαμαντάκος, ενώ έπαιξαν και οι Λύρας, Μπέιλερ, Πασχάλης.

ΕΦΗΒΟΙ: Μάνης, Ξανθόπουλος, Σωτηράκος, Μπαντούνας, Τζανετόπουλος, Λιάτσι, Γενιτσαρίδης, Φουκαράς, Βέργος, Μήτκας, Πασαλίδης. Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Χουτεσιώτης, Γκούτσιος, Καλέργης, Ποτουρίδης, Γαρεφαλάκης, Ζαχαρίου.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :