Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ: ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗ ΝΙΚΗ!


Ο Γιάννης Φετφατζίδης στο περιθώριο της εκδήλωσης της Vodafone μίλησε για το πρώτο ματς του Champions League με την Μαρσέιγ και την εμπειρία που αναμένεται να ζήσει ο ίδιος.

Ο «Φέτφα» έχει μια συμμετοχή στο Champions League και μιλώντας για το αν είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει σε αυτή την πρόκληση τόνισε:

«Είμαστε όλοι έτοιμοι για αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι. Για εμένα θα είναι μια πολύ μεγάλη εμπειρία. Θα είμαι έτοιμος και θα κάνω τα πάντα για να ανταπεξέλθω. Νομίζω πως θα είμαι έτοιμος», είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρώτη εμπειρία που είχε το 2009-2010: «Τότε δεν το περίμενα. Δεν έκανα πολλές προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά».

Στη συνέχεια ο Φετφατζίδης εξέφρασε την σιγουριά του, ότι ο Θρύλος θα πάρει τη νίκη:

«Σίγουρα εμείς πάμε για τη νίκη και μόνο. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς, αφού οι 3 βαθμοί θα είναι πολύ σημαντικοί. Θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε και πιστεύω πως θα πάρουμε τη νίκη. Θα τα δώσουμε όλα»!

Κλείνοντας, ξεκαθάρισε πως θα παίζει όπου του ζητάει ο Ερνέστο Βαλβέρδε:

«Δεν το συζητάω καν. Όπου μου ζητήσει ο προπονητής θα παίζω».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :