Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΘΠΙΛΙΚΟΥΕΤΑ: ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΗΜΗ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ


Ο αμυντικός της Μαρσέιγ, Θέσαρ Αθπιλικουέτα, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των Γάλλων και αναφέρθηκε στο προσεχές ματς με τον Ολυμπιακό, μιλώντας για τους Ισπανούς ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων, αλλά και τον προπονητή της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε, για τον οποίο είπε τα καλύτερα:

- Γνωρίζεις τον Ισπανό προπονητή του Ολυμπιακού, τον Βαλβέρδε; Τι μπορείτε να μας πείτε γι’ αυτόν; Μίλα μας και για τους πέντε παίκτες από την ιβηρική χώρα στην ελληνική ομάδα.

"Αγωνίστηκα εναντίον του (σ.σ. εννοεί τον Βαλβέρδε), όταν εγώ ήμουν στην Οσασούνα κι αυτός ήταν προπονητής της Εσπανιόλ. Έχει μια πολύ καλή φήμη στην Ισπανία. Επίσης γνωρίζω τον Μαρκάνο, με τον οποίο έπαιξα μαζί του στην εθνική Ελπίδων και είναι καλός αμυντικός. Έχω αντιμετωπίσει και τους Ορμπάιθ, Γέστε, Ιμπαγάσα οι οποίοι είναι επίσης πολύ καλοί παίκτες."

Παράλληλα, ο ποδοσφαιριστής της Μαρσέιγ τόνισε:

"Θέλουμε να τα δώσουμε όλα στο Champions League. Θα κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όταν έρθει η ώρα του.

Οι αντίπαλοί μας είναι δύσκολοι και έχουν καλές έδρες, αλλά πιστεύω ότι και όταν θα έρχονται στη Μασσαλία δεν θα είναι καθόλου εύκολο γι’ αυτούς απέναντι στο κοινό μας."
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :