Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΙΡΑΛΑΣ: ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ


Από τον Κέβιν Μιραλάς ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει πολλά στο προσεχές ματς με τη Μαρσέιγ στο Καραϊσκάκη.

Ο Βέλγος επιθετικός μίλησε στο πλαίσιο της εκδήλωσης της Vodafone και όταν ρωτήθηκε για την άποψή του όσον αφορά ότι ο κόσμος περιμένει από αυτόν να σκοράρει, αφού πρώτα χαμογέλασε στη συνέχεια δήλωσε:

«Εγώ αισθάνομαι καλά και είμαι έτοιμος. Μου το λέει πολύς κόσμος αυτό. Όπως έχω ξαναπεί στο παρελθόν. Δεν με ενδιαφέρει να σκοράρω, αλλά να νικήσει η ομάδα. Από εκεί και πέρα, αν σκοράρω εγώ και η ομάδα νικήσει. Τότε θα είναι το καλύτερο».

Σχετικά με το πώς βλέπει ο ίδιος το ματς με τους Γάλλους, σχολίασε:

«Η ομάδα αυτή είναι πολύ τεχνική και με καλή φυσική κατάσταση. Έχουν γρήγορους επιθετικούς. Αυτό πρέπει να το προσέξουμε. Από εκεί και πέρα, πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα. Όμως δεν μπορούν να μας φοβίσουν στην έδρα μας!

Στο Καραϊσκάκη πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Αν θέλουμε να καταφέρουμε κάτι σε αυτή τη διοργάνωση θα πρέπει να δώσουμε το 100% στην έδρα μας.

Μια νίκη για εμάς είναι πολύ σημαντική σε αυτή τη διοργάνωση γιατί πρόκειται και για την έναρξη της διοργάνωσης. Πρέπει να παίξουμε με πάθος. Να διατηρήσουμε την συγκέντρωση μας. Αν όλοι είμαστε στα 100% και έχουμε όρεξη τότε θα τα καταφέρουμε».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :