Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ Ο ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ;


Σύμφωνα με σημερινά ρεπορτάζ ο Νικόλας Πατέρας κάνει σκέψεις για δημιουργία λαϊκής βάσης στον Παναθηναϊκό. Στο πλευρό του ένας πρώην άνθρωπος του Ολυμπιακού!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», μία ημέρα πριν τη συνέντευξη Τύπου του Ανδρέα Βγενόπουλου για την «επόμενη μέρα» στον Παναθηναϊκό, και συγκεκριμένα η στήλη «Πρασινοφρουρός», αποκαλύπτει την πρόθεση του Νικόλα Πατέρα για σχηματισμό μιας εταιρείας «πράσινης» λαϊκής βάσης.

Η εφημερίδα δεν αναφέρει περισσότερα, αλλά κάνει γνωστό ότι στο πλευρό του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται ένας «ερυθρόλευκος». Ο πρώην αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Νίκος Καραχάλιος!

Ο κ. Καραχάλιος, που πλέον έχει αποχωρήσει από το πόστο αυτό στον Ολυμπιακό, ήταν ο άνθρωπος που οργάνωσε και προώθησε την επιτυχημένη καμπάνια της ενίσχυσης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού μέσω SMS.

Και η εφημερίδα «Γάτα» έχει αυτή την είδηση με πρωτοσέλιδο «Νέος καπετάνιος ο κόσμος του» και σημειώνει ότι: «Με ...κόκκινο φίλο του Πατέρα, οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού ετοιμάζουν εταιρεία λαϊκής βάσης».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :