Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΕ ΤΟΝ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ» ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ…


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε καταστρώνει τα πλάνα του για τον αγώνα της Τρίτης με τον Ραφίκ Τζιμπούρ ετοιμοπόλεμο.

Ο Αλγερινός επιθετικός άρχισε να προπονείται κανονικά, «λύνοντας» τα χέρια τους Ισπανού προπονητή, ο οποίος τον ετοιμάζει για βασικό στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, ώστε να μεταθέσει στο αριστερό άκρο της επίθεσης τον Κέβιν Μιραλάς.

Μπορεί ο Τζιμπούρ να έχει χάσει αρκετές προπονήσεις, ωστόσο η έλλειψη εναλλακτικών στο αριστερό άκρο της επίθεσης, όπως αυτές φάνηκαν στο φιλικό κόντρα στον ΟΦΗ, ωθούν τον Βαλβέρδε στη χρήση του Αλγερινού, ώστε να απελευθερωθεί ο Μιραλάς. Αν τελικά ξεκινήσει ο «τρομοκράτης», τότε το αρχικό σχήμα θα αποτελείται από τους Κοστάντσο, Τοροσίδη, Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Μακούν, Φέισα, Μοντέστο, Φουστέρ, Μιραλάς και Τζιμπούρ, με τριάδα στα χαφ.

Σε περίπτωση που προτιμηθεί να μην ξεκινήσει ο Αλγερινός, τότε ο Μιραλάς θα πάει στην κορυφή και στα αριστερά θα πάει ένας εκ των Φετφατζίδη-Αμπντούν. Δεν θα πρέπει πάντως να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Γέστε, τον οποίο θέλει ο Βαλβέρδε να του κάνει παιχνίδι, αλλά πρώτα πρέπει να βρει μια φόρμουλα για να τον χωρέσει στην ενδεκάδα. Με σύστημα πάντως 4-2-3-1, Μακούν και Μοντέστο θα είναι πιθανότατα τα δύο χαφ, με τον Φουστέρ πιο μπροστά και τους Φετφατζίδη και Αμπντούν στα άκρα.

Τα μικροπροβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι Μανιάτης και Κοστάντσο δεν αναμένεται να τους δημιουργήσουν πρόβλημα συμμετοχής. Οι δύο «ερυθρόλευκοι» θα μπουν στο κανονικό πρόγραμμα, θέτοντας εαυτούς κανονικά στη διάθεση του Βαλβέρδε.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :