Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΙΔΕ ΑΡΣΕΝΑΛ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ...


Τη χθεσινή ημέρα εκμεταλλεύτηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, προκειμένου να κάνει την πρώτη «κατασκοπεία» της επόμενης αντιπάλου του Θρύλου στο Champions League. Παρακολούθησε, λοιπόν, την εκτός έδρας ήττα της Άρσεναλ με την Μπλάκμπερν και φυσικά έβγαλε κάποια πολύ σημαντικά συμπεράσματα για το τι έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα του στο «Emirates», σε δέκα ημέρες ακριβώς.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει η ομάδα της Αγγλίας, ηττήθηκε με 4-3, ωστόσο η εικόνα του αγώνα είναι τελείως διαφορετική από την τελική έκβαση του σκορ, αφού οι παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ ήταν ανώτεροι και είχαν ευκαιρίες να πάρουν το ματς.

Αυτό που "κράτησε" ο Βαλβέρδε από το παιχνίδι των «κανονιέρηδων», σε ό,τι έχει να κάνει με τα θετικά στοιχεία της Άρσεναλ, είναι ότι:

«Τρέχουν ακατάπαυστα, παίζουν πολύ γρήγορο και πιεστικό ποδόσφαιρο, σκοράρουν... όλοι και η πίεσή τους μπορεί να αποσυντονίσει οποιαδήποτε ομάδα».

Αυτό ακριβώς είναι που προβληματίζει τον Βάσκο, η ταχύτητα και η πίεση που βγάζει στον αντίπαλο η Άρσεναλ, μπορεί να προκαλέσει πολύ σημαντικά προβλήματα και στον Ολυμπιακό και για αυτό οι ερυθρόλευκοι, πρέπει να είναι απόλυτα προετοιμασμένοι για να αντεπεξέλθουν.

Από εκεί και πέρα, ο Βαλβέρδε στάθηκε και στα αρκετά λάθη της άμυνας των «κανονιέρηδων» (σ.σ.: πέτυχαν δύο... αυτογκόλ οι Σονγκ και Κοσιελνί).

«Έχουν κάποια κενά στην απόδοσή τους, όπου χάνουν τελείως τον έλεγχο και υπάρχουν προβλήματα στην άμυνά τους», ανέφερε, προκειμένου να εξηγήσει ότι ίσως αυτό να συμβαίνει λόγω της μικρής ηλικίας κάποιων ποδοσφαιριστών της Άρσεναλ, αλλά και επειδή υπάρχουν κάποιοι καινούργιοι παίκτες, που πιθανότατα δεν έχουν αφομοιώσει ακόμη τον τρόπο παιχνιδιού του Αρσέν Βενγκέρ.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :