Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΣΕΪΓ ΣΤΟ ΣΑΜΠΙΟΝΑ


Μονόδρομος η νίκη για την Μαρσέιγ, η οποία θα αγωνιστεί στο «Ζερλάν». Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ, μετά τα αποτελέσματα του Σαββάτου, έπεσε στην 19η θέση, και πλέον οι τρεις βαθμοί αποτελούν ανάγκη, παρόλο που ο Ν’ Κουλού είναι τιμωρημένος και είναι εκτός μάχης και οι Ζινιάκ και Μπία.

Η νίκη στο Καραϊσκάκη ήρθε, έστω και χωρίς να εντυπωσιάσει και τώρα οι Μαρσεγέζοι ρίχνονται στη μάχη για την πρώτη τους νίκη και στο γαλλικό πρωτάθλημα. Οι «Φωκαείς» έχουν μείνει πίσω στην βαθμολογία και μάλιστα αν η Νανσί έχει κερδίσει στο απογευματινό παιχνίδι τότε θα ξεκινήσουν τον αγώνα από την 20η θέση(!).

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ μπορεί πλέον να υπολογίζει ξανά στον Βαλμπουενά, ενώ αντίθετα απουσίες έχει στην άμυνα αφού ο Ν’ Κουλού είναι τιμωρημένος, και ο Μπία τραυματίας. Επίσης, εκτός λόγω τραυματισμού έμεινε και ο Ζινιάκ.

Το 4-3-3 δεν αλλάζει και ο Ντιντιέ Ντεσάμπ θα παρατάξει τους Μανταντά κατώ από τα δοκάρια, με την αμυντική τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά να την αποτελούν οι Αθπιλικουέτα, Φανί, Ντιαβαρά και Μορέλ. Στο κέντρο την τριάδα θα αποτελέσουν οι Ντιαρά, Σεϊρού και Λούτσο Γκονζάλες. Στην επίθεση ο Ρεμί θα βρίσκεται στην κορυφή με τον Βαλμπυενά δεξιά και τον Αντρέ Αϊγιού αριστερά.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :