Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΠΑΝΟΣ: ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΟΥ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ...


Ο Γιάννης Σπανός, σε δηλώσεις του στον Novasport FM αναφέρθηκε, στο χθεσινό αποτέλεσμα του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό, για τους στόχους της ομάδας του, για τα στημένα, μιλώντας παράλληλα για τον Μήτρογλου και τον Τάτο…

Ορισμένα αποσπάσματα από τις δηλώσεις του στον «Novasport FM»: -Για τον Μήτρογλου: Αξίζει να παίζει σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός;

«Σαν φίλαθλος πιστεύω ότι είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο και ένα στοίχημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν πρέπει να χαθεί. Όλοι οι παίκτες έχουν έναν κουμπί. Και αυτός έχει. Αν βάλεις έναν άνθρωπο να νιώσει εμπιστοσύνη τότε μια ομάδα θα κερδίσει πολλά από αυτόν τον παίκτη. Η παρουσία του σε μια ομάδα σαν τον Ατρόμητο θα τον βοηθήσει. Είναι χρήσιμος και θα είναι και για τον Ολυμπιακό και για την Εθνική. Για τον Μήτρογλου είναι δανεισμός από τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της μεταγραφή του Τάτου».

-Για τον Τάτο:

«Είναι ένας παίκτης με πολλά προσόντα. Θα τον ωφελήσει η παρουσία του στον Ατρόμητο. Πρέπει να βελτιώσει κάποια πράγματα. Σήμερα πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος παίκτης με τη μπάλα στα πόδια. Θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στον Ολυμπιακό».

-Για τα επεισόδια στον περσινό τελικό Κυπέλλου;

«Τον έχω διαγράψει από την μνήμη μου. Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε κάτι για ποδόσφαιρο από εκείνη την ημέρα. Πιστεύω πως ήταν μια διοργάνωση ντροπή για το ποδόσφαιρο…

Θέλουμε να διεκδικήσουμε και φέτος μια παρουσία. Το πρωτάθλημα όμως σε καθιερώνει και δίνουμε εκεί την προτεραιότητα και να έχουμε εκεί μια καλύτερη παρουσία».

-Θα αγωνιστούν Τάτος και Μήτρογλου με τον Ολυμπιακό;

«Ο Τάτος και ο Μήτρογλου θα αγωνιστούν κανονικά δεν υπάρχει κάποια συμφωνία για το αντίθετο»

-Ποια ομάδα είναι πρότυπο:

«Η Μπαρτσελόνα είναι μια ομάδα που δουλεύει με έναν τρόπο, τον οποίο προσπαθούμε –σε κάποια κομμάτια να αντιγράψουμε. Προς Θεού όμως δεν τίθεται θέμα σύγκρισης…».

-Για την οικονομική κρίση:

«Ο λαός περνάει δοκιμασία. Πιστεύω όλο το αδιέξοδο να λυθεί γρήγορα. Πρέπει να υπάρξουν νέες ευκαιρίες. Να βρούμε τις λύσεις. Οι τράπεζες να αυξήσουν την ρευστότητα και να πέσει χρήμα αγορά. Να ενισχυθούν τα μεσαία νοικοκυριά».

-Για τα φαινόμενα βίας στα γήπεδα και την επικοινωνία με τους οργανωμένους:

«Υπάρχει έκρηξη βίας που δεν αφορά μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά όλη την κοινωνία. Το να δώσεις ραντεβού θανάτου ξεπερνάει κάθε όριο. Όλες οι ομάδες έχουν μιλήσει με τους οπαδούς. Εμείς είμαστε σε πολύ καλή συνεργασία και επικοινωνία με τους οργανωμένους για να προστατεύσουμε τα συμφέροντα της ομάδας. Και χθες φάνηκαν τα αποτελέσματα που δεν έγινε τίποτα. Είμαστε μεσογειακός λαός και βράζει το αίμα. Για να φτάσουμε στο σημείο όμως να δούμε ένα ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού με τους οπαδούς και των δύο ομάδων απέχει πολύ».

-Πρόβλεψη για το εφετινό πρωτάθλημα:

«Προβάδισμα έχουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Εγώ όμως πιστεύω και στον ΠΑΟΚ. Δύσκολα θα σπάσει το πρώτο δίδυμο. Ο Ολυμπιακός έχει ρόστερ μεγάλο με λύσεις πολλές. Και ο ΠΑΟ όμως έχει πολύ καλή ομάδα και έχει το πλεονέκτημα ότι θα συγκεντρωθεί μόνο στο πρωτάθλημα».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :