Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ …ΔΥΣΚΟΛΑ Ο ΙΜΠΑΓΑΣΑ


Ο Ράφικ Τζιμπούρ επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων του Ολυμπιακού, θέτοντας εαυτόν στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε. Δύσκολα θα βρίσκεται στην αποστολή ο Άριελ Ιμπαγάσα.

Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για την αναμέτρηση της Τρίτης (13/9) με την Μαρσέιγ έχει μπει στην τελική ευθεία, στην πρώτη αγωνιστική του 6ου ομίλου του Champions League.

Το πρωί του Σαββάτου (10/9) προπονήθηκαν οι Πειραιώτες στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να βλέπει με ικανοποίηση τον Ράφικ Τζεμπούρ να μετέχει στο κανονικό πρόγραμμα.

Το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε τις τελευταίες μέρες ο Αλγερινός δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως και όπως όλα δείχνουν θα είναι στην διάθεση του Ισπανού τεχνικού των Πρωταθλητών Ελλάδας, ο οποίος τον προορίζει για την κορυφή της επίθεσης.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τους Μασσαλούς αντίθετα, πολύ δύσκολα θα είναι ο Άριελ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντίνος ανεβάζει καθημερινά… στροφές, ωστόσο έχει μείνει πίσω σε φυσική κατάσταση. Στην προπόνηση του Σαββάτου, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ακολούθησε ασκήσεις με τη μπάλα στο γήπεδο.

Από εκεί και πέρα, σε χαλαρούς ρυθμούς προπονήθηκε ο Φραν Γέστε. Ο Ισπανός, ο οποίος αποχώρησε με κάποιες μικρές ενοχλήσεις στο γόνατό του, από το φιλικό με τον ΟΦΗ, το βράδυ της Παρασκευής, όμως, όπως αναφέρει το ιατρικό τιμ της ομάδας, δεν τίθεται θέμα απουσίας του από το ματς με τους «Φωκαείς».

Τα νέα και για τον Γιάννη Μανιάτη ήταν ευχάριστα, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ωστόσο, αναμένεται να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας στην απογευματινή προπόνηση της Κυριακής (11/9).

Ο Γιάννης Ποτουρίδης ήταν «απών» από την προπόνηση του Σαββάτου, ο οποίος υποφέρει από μια διάταση στον προσαγωγό και θα ενσωματωθεί στο κανονικό πρόγραμμα από την Τετάρτη.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Μαρσέιγ θα συνεχιστεί την Κυριακή το απόγευμα στις 19:00 με μία προπόνηση που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :