Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΜΜΕ ΛΕΝΕ: Ο...ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ


Στην αποψινή αναμέτρηση των Μαρσεγέζων με την Ρεν επικεντρώνονται τα ρεπορτάζ στη Γαλλία γύρω από την Μαρσέιγ τονίζοντας ότι πρέπει να πάρει τη νίκη για να έρθει με καλύτερη ψυχολογία στο «Καραϊσκάκη» την Τρίτη κόντρα στον Ολυμπιακό για τον οποίο στέκονται στο χτεσινό φιλικό του.

Ο Ολυμπιακός έμεινε σε ένα στείρο 0-0 με τον ΟΦΗ σε φιλικό αγώνα της Παρασκευής όπως αναφέρουν οι Γάλλοι, και κερδίζουν μία ημέρα ξεκούρασης περισσότερη σε σχέση με τους παίκτες του Ντεσάν που αγωνίζονται απόψε κόντρα στη Ρεν. Μάλιστα, η γαλλική ομάδα δεν έχει περιθώρια άλλων απωλειών στο Σαμπιονά καθώς το ήδη κάκιστο ξεκίνημά της την έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση.

Στα ίδια ρεπορτάζ, τονίζεται πως οι παίκτες του Ντεσάν έχουν το… στοίχημα της ανατροπή της ψυχολογίας τους ενόψει δύο μεγάλων αγώνων. Κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρουν τη νίκη με τη Ρεν ώστε να φτάσουν στο πρώτο νικηφόρο αποτέλεσμα μετά από πέντε αγώνες στο πρωτάθλημα ενόψει των σπουδαίων αναμετρήσεων με Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ και Λιον για το Σαμπιονά.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :