Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΟΘΑΝΚΟ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ


Σε όσους υποστηρίζουν ότι η ομάδα δεν έχει καλή φυσική κατάσταση, το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έτρεξε περισσότερο από τη Μαρσέιγ την Τρίτη, χρησιμοποιείται ως ένα πολύ ισχυρό επιχείρημα από τους ανθρώπους των Πειραιωτών.

Ο γυμναστής Αντόνιο Ποθάνκο, ο άνθρωπος που επιμελήθηκε την καλοκαιρινή προετοιμασία των Πειραιωτών, είναι σίγουρος ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Η προετοιμασία όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά, διεξήχθη στη λογική ότι η ομάδα θα φορμαριζόταν και θα βελτίωνε περισσότερο τη φυσική της κατάσταση μέσα από τους αγώνες.

Είχε γίνει συγκεκριμένος προγραμματισμός, ώστε οι παίκτες να μη «σκάσουν» ή να μην κάνουν «κοιλιά» στη διάρκεια της χρονιάς, αλλά να είναι συνεχώς «φρέσκοι».

Υπάρχει η πεποίθηση λοιπόμ, ότι τώρα που ξεκίνησαν τα παιχνίδια, οι παίκτες θα αρχίσουν να φορμαρίζονται και να δείχνουν ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα στις αντοχές τους.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :