Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ!


Την ιδέα να πάει ο Τζιμπούρ στο Βελιγράδι, για να δει αυτή τη θεωρούμενη στο σέρβικο λόμπι ως εξπέρ στις θλάσεις, σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», την είχε ο Πάντελιτς, ο οποίος έχει ιδία πείρα και βεβαιώνει για τα θεαματικά αποτελέσματα της θεραπείας με πλακούντα.

Και αξίζει να το σημειώσουμε, διότι ο Μάρκο είναι σέντερ φορ, δηλαδή παίζει ίδια θέση με τον Τζιμπούρ. Και παρότι οι δύο τους είναι, υποτίθεται, ανταγωνιστές για μία θέση στην ενδεκάδα, ειδικά τώρα που έφυγε ο Ριέρα, ο Πάντελιτς έδειξε με τη στάση του ότι βάζει μπροστά το καλό της ομάδας. Είδε, δηλαδή, ότι ο προπονητής καιγόταν για να έχει με τη Μαρσέιγ τον Τζιμπούρ και έσπευσε να κάνει μία κίνηση, για να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Δεν έχει βέβαια καμία σημασία, αν τελικά η επίσκεψη του Αλγερινού στο Βελιγράδι δεν έφερε αποτέλεσμα, αξίζει να σταθούμε μόνο στην πρωτοβουλία του Πάντελιτς, που έδειξε κάποια πράγματα. Όχι, δηλαδή, να λέμε μόνο για το πόσο γκρινιάρης είναι όταν δεν παίζει…
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :