Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Ο ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ!


Η εκτελεστική γραμματεία της ΕΠΟ μπορεί να ανακοίνωσε τον υποβιβασμό του Ηρακλή στη Football League 2, εφόσον δεν αποσύρει ο «Γηραιός» την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια, αλλά αυτή η απόφαση είναι παράνομη!

Σύμφωνα με το onsports, η απόφαση για τον υποβιβασμό του Ηρακλή δε βασίστηκε στο καταστατικό της ΕΠΟ, αλλά στο άρθρο 35 του ΚΑΠ. Σε αυτό υπογραμμίζεται ξεκάθαρα ότι απαγορεύεται η προσφυγή σε πολιτικά δικαστήρια και η ποινή για την ομάδα που επιλέξει αυτό το τρόπο της αντίδρασης δεν είναι ο υποβιβασμός, αλλά ο αποκλεισμός της από τους αγώνες του πρωταθλήματος που συμμετέχει. Δηλαδή αυτό σημαίνει ότι ο «Γηραιός» συμμετέχει κανονικά στη Football League και θα μηδενίζεται σε όλους τους αγώνες, μέχρι να αποσύρει τη προσφυγή. Στο συγκεκριμένο άρθρο δεν αναφέρεται τίποτα για υποβιβασμό!

Τονίζεται επίσης ότι επιτρέπεται μόνο η προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, κατά της παραπάνω τιμωρίας. Να θυμίσουμε, βέβαια, ότι η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ είχε κρίνει ότι το διαιτητικό δικαστήριο δεν έχει δικαιοδοσία επανεξέτασης δικής της υπόθεσης, αλλά προφανώς... αλλάζουν τα δεδομένα όσον αφορά την επανεξέταση απόφασης της εκτελεστικής γραμματείας της ΕΠΟ.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του onsports, η ΕΠΟ το 2007 τροποποίησε το καταστατικό της, όσον αφορά την επιβολή κυρώσεων σε συλλόγους ή φυσικά πρόσωπα που θα κινούνταν εναντίον της στα πολιτικά δικαστήρια. Όμως με απόφαση του πρωτοδικείου Αθηνών αυτό το αίτημα απορρίφθηκε.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :