Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ


Σε καμία περίπτωση η ζήτηση των διαρκείας, δε θυμίζει την «καυτή» διετία 2008-2009, ωστόσο οι... μπασκετικοί ρωτάνε! Όπως φαίνεται, σύμφωνα με το αρχικό πλάνο, στα μέσα του μήνα δηλαδή, η «ερυθρόλευκοι» ΚΑΕ θα γνωστοποιήσει τις νέες κάρτες διαρκείας για την ερχόμενη σεζόν.

Καλές τιμές, στο ίδιο μήκος κύματος με τις δυσκολίες των καιρών και με αρκετά προνόμια από το Official Olympiacos BC Store θα περιέχουν τα νέα πακέτα, στα οποία βέβαια θα υπάρχουν και τα οικογενειακά.

Η συμμετοχή του κόσμου, ιδίως φέτος που διανύουμε μία μεταβατική περίοδος, είναι άκρως σημαντική καθώς θα πρέπει σταδιακά η ομάδα να στηρίζεται στα δικά της έσοδα που θα της επιφέρουν ισορροπία και συνέχεια και όχι να εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τους εκάστοτε επενδυτές, ιδιοκτήτες, προέδρους.

Στην ΚΑΕ μελετάνε συνεχώς τρόπους ώστε να φέρουν τον κόσμο πιο κοντά στην ομάδα και να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του, αν λάβουμε υπόψη την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :