Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΤΕΣΑΝ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΟΥΝΕΛ


Από αυτό που φάνηκε και στον αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Ρεν, η Μαρσέιγ δεν είναι σε καλή κατάσταση, κάτι που παραδέχτηκε σε δηλώσεις του και ο προπονητής των Γάλλων, Ντιντιέ Ντεσάν, ο οποίος τόνισε ότι θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του εν όψει και του αγώνα με τον Ολυμπιακό για τους ομίλους του Champion League, την προσεχή Τρίτη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η Μαρσέιγ βρίσκεται σε σκοτεινό τούνελ, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να καταδείξει την αγωνιστική της καθίζηση από το ξεκίνημα του Σαμπιονά.

Μετά τη νέα ήττα από τη Ρεν εντός έδρας, η οποία κρατάει τους Μασσαλούς στην 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετά από πέντε αγωνιστικές, σχολίασε στους εκπροσώπους του γαλλικού Τύπου:

«Δεν μπορώ να μιλήσω για κρίση, αλλά τους μίλησα μετά το ματς και θα τους μιλήσω και απόψε. Δεν μπορούμε να αρνηθούμε την πραγματικότητα. Όλο αυτό δεν κάνει καλό στην αυτοπεποίθηση και την ηρεμία της ομάδας.

Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι ώστε να αναζητήσουμε λίγο φως. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε ένα πολύ σκοτεινό τούνελ».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :