Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΑΠΛΩΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ


Με ηγέτες τους Κώστα Παπανικολάου και Νίκο Ζήση η Εθνική επικράτησε 69-60 της Σλοβενίας, πραγματοποιώντας αποφασιστικό βήμα για την πρωτιά του ομίλου της στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.

Καταλυτικό ρόλο στην σπουδαία νίκη της Εθνικής, διαδραμάτισε ο ερυθρόλευκος Κώστας Παπανικολάου, δείχνοντας το στίγμα που χαρακτηρίζει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην διάρκεια των αγώνων του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας

Ο 21χρονος φόργουορντ του Θρύλου με τα δύο πολύ σημαντικά τρίποντα που πετυχε στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου, έδωσε το σύνθημα για την τελική αντεπίθεση της Εθνικής, ωστόσο στις δηλώσεις του, δεν στάθηκε στην προσωπική του απόδοση αλλά στη συνέχεια της διοργάνωσης:

«Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Ήταν δύο ελεύθερα τρίποντα, τα έκανα και μπήκαν».

«Στο τέλος σφίξαμε την άμυνά μας, στην επίθεση βγάλαμε καλές φάσεις με τους ψηλούς, πετύχαμε κρίσιμα τρίποντα φτάσαμε στη νίκη. Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά, δεν βλέπουμε ποιον έχουμε απέναντί μας, απλώς παίζουμε το παιχνίδι μας με την σκληρή μας άμυνα. Η Ρωσία είναι σκληρή και πλήρης ομάδα σε όλες τις θέσεις».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :