Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

MARCA: ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!


Η ισπανική «Marca» φιλοξενεί στην ιστοσελίδα της αφιέρωμα στον όμιλο του Ολυμπιακού στο Champions League και δείχνει ότι «μετράει» τους «ερυθρόλευκους»!

Κάτι που επισημάνεται είναι το ισπανικό στοιχείο στην ομάδα του Πειραιά που είναι έντονο. Παράλληλα, τονίζεται το γεγονός ότι αναφορικά με τον Ολυμπιακό πρόκειται για μία ομάδα που είναι πάντα επικίνδυνη και που δεν θέλει να έχει τον ρόλο κομπάρσου στον όμιλο.

Στον τίτλο του το δημοσίευμα επικεντρώνεται στους Άγγλους, καθώς αναφέρει ότι:

«Είναι όμιλος για να μετρήσει τις δυνάμεις της η νέα Άρσεναλ».

Από εκεί και πέρα, σε άλλο σημείο, τονίζεται:

«Η Ντόρτμουντ που επανήλθε και οι πάντα επικίνδυνοι Ολυμπιακός και Μαρσέιγ θα προσπαθήσουν να θέσει υπό αμφισβήτηση την υποτιθέμενη ανωτερότητα των «Κανονιέρηδων».

Παράλληλα, οι Ισπανοί τονίζουν ότι δεν πρέπει να παραβλέπεται ο Ολυμπιακός του Βαλβέρδε.

Στα «αστέρια» του ομίλου γίνεται αναφορά σε δύο «ερυθρόλευκους» με σημαντική πορεία στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, του Φραν Γέστε και του Αριέλ Ιμπαγάσα. Για τον πρώτο η «Marca» επισημαίνει ότι:

«Κάνει επανεμφάνιση στο κορυφαίο επίπεδο ποδοσφαίρου», ενώ για τον Αργεντινό στέκεται στις εμπνεύσεις του!

Όπως είναι φυσικό δεν θα μπορούσε να λείψει η ισπανική προσέγγιση, καθώς ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με τους περισσότερους Ισπανούς, όπως πριν από μερικά χρόνια η Λίβερπουλ του Μπενίτεθ, ενώ το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να εκπλήξουν και να «γλιστρήσουν» στην επόμενη φάση.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :