Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΤΙΜΑ ΦΙΛΙΠΟΦ: ΑΙΣΙΟΔΟΞΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!


Ο Ντίμα Φιλίποφ, μέσω του προσωπικού του blog που διατηρεί στο katimagiko.gr, στέλνει το δικό του μήνυμα για τη νέα χρονιά, δηλώνοντας αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά…

Φίλοι μου, φίλοι του βόλεϊ και του Ολυμπιακού γεια σας.

Είχαμε να τα πούμε αρκετό καιρό και σας έχω κάποια νέα για την ομάδα μας...
Παίξαμε το πρώτο φιλικό μας παιχνίδι απέναντι στον Παμβοχαϊκό, μια ομάδα που μόλις ανέβηκε στην A1 κατηγορία, αλλά θεωρώ ότι είναι από τις ομάδες που έχει πολύ καλή οργάνωση.

Πιστεύω για πρώτο φιλικό δείξαμε καλά στοιχεία, παρότι παίξαμε με έλλειψης και με κάποια παιδιά να παίζουν σε διαφορετικές θέσεις από τις κανονικές τους. Σίγουρα χρειαζόμαστε πολλή δουλειά ακόμα, και πιστεύω πως όταν ενσωματωθούν στην ομάδα και οι ξένοι θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα. Αλλά αισιοδοξώ ότι όλα θα πάνε καλά!

Έχουμε ακόμα ένα μήνα προετοιμασίας μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, και δίνουμε το επόμενο φιλικό με τον Α.Ο. Κηφισιάς την Τετάρτη ξανά στο κλειστό του Ρέντη! Τα λέμε σύντομα…

Φιλικά

Ντίμα
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :