Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΤΕΣΑΝ: ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ


Για ανασυγκρότηση έκανε λόγο ο προπονητής της Μαρσέιγ, Ντιντιέ Ντεσάν, στην επίσημη ιστοσελίδα του γαλλικού συλλόγου. Οι Μαρσεγέζοι σε δύο παιχνίδια στο «Βελοντρόμ», έμειναν στο μηδέν επιθετικά. Στο πρώτο με την Σεντ Ετιέν, πήραν ισοπαλία, ενώ στο δεύτερο και πιο πρόσφατο (χθες 10/09 με την Ρεν) ηττήθηκαν με 0-1.

Ο Ντεσάν μίλησε για το «Βελοντρόμ» και την πίεση που προκαλεί αυτό στην ομάδα του όταν δεν παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει, αφού όπως σας ενημερώσαμε και χθες ακούστηκαν αποδοκιμασίες μετά την λήξη του αγώνα, ενώ τόνισε και την ανάγκη να συγκεντρωθεί η Μαρσέιγ και να επανακάμψει.

«Το Βελοντρόμ είναι δύσκολο όταν δεν έρχεται το αποτέλεσμα. Είναι μεγάλη η πίεση»

Όσο αφορά το παιχνίδι της Τρίτης, σχολίασε:

«Εμείς θα φροντίσουμε να παραμείνουμε ενωμένοι, να ανασκουμπωθούμε. Αυτό είναι μία πολύ αρνητική περίοδος, τα αποτελέσματα δεν είναι καλά, υπάρχουν αγώνες κάθε 3-4 ημέρες, έτσι πρέπει να συνέλθουμε για το παιχνίδι της Τρίτης».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :