Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ: ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ;


Μπορεί να μην είναι ο Ολυμπιακός το φαβορί των προηγούμενων χρόνων ωστόσο έχει ακόμα το… γόητρο του πρωταθλητή.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού και η ομάδα ετοιμάζεται να αναχωρήσει την άλλη εβδομάδα για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το τελικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της έναρξης του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Νίκος Δεληγιάννης μίλησε στο Onsports για την φετινή χρονιά και τους στόχους της «ερυθρόλευκης» ομάδας. Ερωτηθείς αν τους φοβίζει η ενίσχυση των άλλων ομάδων, ο έμπειρος πορτιέρο είπε:

«Όχι, τι να μας φοβίζει; Κανένα πρωτάθλημα δεν είναι δεδομένο. Ούτε τα προηγούμενα χρόνια ήταν, αν σκεφτεί κανείς τη Βουλιαγμένη, τον Εθνικό και αργότερα τον Πανιώνιο που είχαν πολύ ισχυρές ομάδες».

Και συνέχισε:

«Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έχει τόσο ισχυρή ομάδα όσο τα τελευταία 5-6 χρόνια και να μην είναι το φαβορί που ήταν, αλλά αυτό θα φανεί στις πισίνες. Όταν με ρωτάνε τι θα κάνει φέτος ο Ολυμπιακός τους απαντώ, θα σας πω σε έναν μήνα. Όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και φανεί τι ομάδες έχουν φτιαχτεί θα βγουν τα συμπεράσματα».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :