Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΙΣΟΠΑΛΟ ΞΕΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΪΜΠΟΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ


O νταμπλούχος Ολυμπιακός, που έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για να κατακτήσει και πάλι την κορυφή στην Α1 βόλεϊ των ανδρών, έδωσε το πρώτο του φιλικό ματς στη σεζόν.

Με τον Γιάννη Καλμαζίδη στον πάγκο, ο οποίος από φέτος έχει δίπλα του τον Κυριάκο Καμπερίδη, οι ερυθρόλευκοι φιλοξένησαν στο Ρέντη τον νεοφώτιστο Παμβοχαϊκό, σε ένα φιλικό που ολοκληρώθηκε στα τέσσερα σετ, με το σκορ 2-2. Αυτό που μετράει περισσότερο βέβαια, είναι να αρχίσουν να μπαίνουν οι ομάδες σε αγωνιστικό ρυθμό.

Η ομάδα από το Βραχάτι Κορινθίας έδωσε την δυνατότητα στους παίκτες του Θρύλου να «ξεμουδιάσουν» και να μπουν σε αγωνιστικό ρυθμό. Μάλιστα, κάποιοι φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στην εξέδρα για να δουν το ξεκίνημα της ομάδας.

Οι παίκτες του Καλμαζίδη που αγωνίστηκαν είναι στο φιλικό είναι οι:
Φιλίποφ, Ιωάννου, Κοκκινάκης, Κουζούνης, Ανδρεάδης, Κανέλλος, Φελερής (λίμπερο), Παπαδόπουλος και Λιβαθηνός.

Η εξέλιξη του φιλικού:
Το πρώτο σετ ολοκληρώθηκε 25-16 υπέρ των ερυθρόλευκων, που δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου να πάρουν τη διαφορά από την αρχή.

Το δεύτερο σετ το πήραν οι φιλοξενούμενοι με 20-25, ισοφαρίζοντας σε 1-1, αφού η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη αντιμετώπισε πρόβλημα στην υποδοχή από τα σερβίς των αντιπάλων.

Το τρίτο σετ ολοκληρώθηκε 21-25, με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει να βλέπει πράγματα και μάλιστα να αγωνίζεται χωρίς τους ξένους του, δηλαδή τους Μάρεκ Νοβότνι, Πάολο Ανκιέτα Πίντο και Ρόναλντ Χιμένεθ, και τον Καλμαζίδη να έχει ρίξει στο ματς και τους Παπαδόπουλο, Λιβαθηνό.

Στο τέταρτο σετ ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα του Παμβοχαϊκού με 25-16 και έκανε το 2-2.

Πέμπτο σετ δεν υπήρξε, αφού αυτό το ματς δεν έγινε για να αναδειχθεί νικητής, αλλά για να «ξεμουδιάσουν» οι δύο ομάδες, καθώς ανεβάζουν ρυθμούς στην προετοιμασία τους.

Τα σετ: 25-16, 20-25, 21-25, 25-16 (2-2)
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :