Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΟΥΖΗΛΟΣ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ


Το εισιτήριο της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν οι παλαιστές του Ολυμπιακού, Ξενοφώντας και Γιώργος Κουτσιούμπας, οι οποίοι θα συμμετάσχουν με την Εθνική μας ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει.

Για την προσπάθεια των δύο παλαιστών του Θρύλου να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 μίλησε ο Σάββας Κούζηλος, τονίζοντας πως και οι δύο είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα.

Ο προπονητής πάλης του Ολυμπιακού, Σάββας Κούζηλος, τονίζει χαρακτηριστικά:

"Τα παιδιά έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και είναι στην απαιτούμενη αγωνιστική κατάσταση για να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακού Αγώνες".

"Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα. Ελπίζω να επιστρέψει η αποστολή με μετάλλια και διακρίσεις".

Ο Ξενοφώντας Κουτσιούμπας θα αγωνιστεί στα 120 κιλά και ο Γιώργος Κουτσιούμπας στα 96 κιλά και θα αναχωρήσουν (με την αποστολή της Εθνικής) για την Κωνσταντινούπολη το Σάββατο 10/9.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :