Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΝΙΚΗΣΕ Η ΑΡΣΕΝΑΛ ΜΕ 1-0 ΤΗ ΣΟΥΟΝΣΙ *ΒΙΝΤΕΟ*


Η Άρσεναλ πήρε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα η οποία επικράτησε δύσκολα με 1-0 της Σουόνσι στο «Έμιρεϊτς».

Τους τελευταίους μήνες η κατάσταση που επικρατεί στην Άρσεναλ δεν δίνει το δικαίωμα στον Αρσέν Βενγκέρ να αναζητήσει το θέαμα, καθώς αυτοσκοπός είναι πλέον οι βαθμοί καθώς έχει μείνει από πολύ νωρίς πίσω στην βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Σχετικά με τις τρεις πρώτες αγωνιστικές η εικόνα της ομάδας δεν άλλαξε ιδιαίτερα, ωστόσο το βασικό είναι ότι απέναντι στην Σουόνσι κατάφερε να σπάσει το ρόδι και να πάρει τη πρώτη της νίκη για το φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας με δύσκολο τρόπο με 1-0.

αρκετά νωρίς για τους «κανονιέρηδες» έκανε την εμφάνισή του το άγχος, καθώς δεν μπορούσαν να διασπάσουν την αμυντική γραμμή της Σουόνσι. Αυτό έγινε πέντε λεπτά πριν την συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Αρσάβιν έλυσε τον… γόρδιο δεσμό με τα αντίπαλα δίχτυα.

Στην επανάληψη δεν άλλαξαν πολλά με την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ να προσπαθεί, χωρίς να καταφέρνει να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα που θα έδιωχνε μία και καλή το άγχος και τα σύννεφα αμφισβήτησης πάνω από το «Έμιρεϊτς».

ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Σανιά, Μερτεζάκερ, Κοσιελνί, Γκιμπς, Αρτέτα, Γουόλκοτ, Ράμσεϊ, Αρσάβιν (62’ Μπεναγιούν), Φρίμπονγκ (74’ Κοσελέν), Φαν Πέρσι (81’ Σαμάκ)

ΣΟΥΟΝΣΙ: Βορμ, Γουίλιαμς, Τέιλορ, Κάουλκερ, Ράνγκελ, Μπρίτον, Σινκλέρ, Ντάιερ (83’ Μουρ), Άλεν (75’ Ντόμπι), Αγκουστιέν (64΄Γκόουερ), Γκράχαμ



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :