Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΟΝΤΕΣΤΟ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ


Το παιχνίδι της Τρίτης (13/9) κόντρα στους Γάλλους, ο Φρανσουά Μοντέστο το χαρακτήρισε δύσκολο.

Ο πρώτος αντίπαλος του Ολυμπιακού για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι η Μαρσέιγ. Μια ομάδα που γνωρίζει πολύ καλά ο Φρανσουά Μοντεστό, ο οποίος μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον ΟΦΗ μίλησε στο ThePlayer για τη συνέχεια…

Ο μέσος των πρωταθλητών Ελλάδος τόνισε ότι είναι σημαντικό για τους Πειραιώτες να ξεκινήσουν τις επίσημες υποχρεώσεις τους με νίκη, αλλά και ότι στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς, φάνηκε οι έλλειψη παιχνιδιών από τους παίκτες των «ερυθρόλευκων»

Αρχικά ο Φρανσουά Μοντέστο για το ματς με τον ΟΦΗ δήλωσε:

«Είναι ένα παιχνίδι που έληξε χωρίς σκορ. Είχαμε έλλειψη παιχνιδιών και αυτό φάνηκε. Εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούσαμε απέναντι σε μια κλειστή άμυνα, στην πρόβα ενόψει του ματς με την Μαρσέιγ».

Στην συνέχεια τον ρωτήσαμε για την αναμέτρηση με την Μαρσέιγ:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε με νίκη μπροστά στον κόσμο μας. Σίγουρα μας δυσκολεύει το γεγονός ότι δεν θα έχουμε επίσημα παιχνίδια στα πόδια μας και θα παίξουμε με μια δύσκολη αντίπαλο, έχοντας δώσει μόνο φιλικά. Εμείς όμως θέλουμε τη νίκη σε αυτό το δύσκολο ματς, όπου έχουμε απέναντι μας μια από τις καλύτερες ομάδες του Σαμπιονά».

Τέλος, μας απάντησε στο αν θα ήθελε να κερδίσει η ομάδα του, του Γάλλους, με δικό του γκολ:

«Θα ήθελα, αλλά δεν είναι αυτό που έχει σημασία. Ας σκοράρει οποιοσδήποτε, μονάχα να πάρουμε τη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να καταφέρουμε να ξεκινήσουμε με νίκη τις επίσημες υποχρεώσεις μας για το Τσάμπιονς Λιγκ».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :