Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΙΒΚΟΒΙΤΣ: ΑΞΙΖΑΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ


Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς κατέβαλε την αντίσταση της Τουρκίας με 68-67, σε αναμέτρηση για την 3η και τελευταία αγωνιστική του Ε΄ ομίλου, και τελείωσε το γκρουπ με απολογισμό 2 νίκες-3 ήττες έναντι 1 νίκης-4 ηττών των Τούρκων.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του επί της Τουρκίας εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο προπονητής της Εθνικής Σερβίας και του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο και νιώθαμε μεγάλη πίεση καθώς ο νικητής περνούσε στα προημιτελικά. Ελέγξαμε απόλυτα το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο χαλαρώσαμε λίγο αλλά και πάλι είχαμε τον ρυθμό και στα 40 λεπτά του ματς. Νομίζω ότι αξίζαμε την νίκη σήμερα γιατί ήμασταν καλύτεροι».

«Παρόλα αυτά, οι Τούρκοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν το παιχνίδι στο τέλος. Συγχαίρω τους παίκτες μου γιατί μετά από τόσα προβλήματα τραυματισμών, η ομάδα κατάφερε να φτάσει στα προημιτελικά»
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :