Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ 11ΑΔΑ ΑΡΑΒΩΝ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ


Παρ’ όλο που έχει γεννηθεί στο Γκρενόμπλ της Γαλλίας, αλλά οι αλγερινές του ρίζες και η αραβική του προέλευση είναι στοιχεία που δεν τα έχει αποκηρύξει.

Ο Ράφικ Τζιμπούρ άλλωστε, είναι περήφανος για την πατρίδα του, στην Εθνική ομάδα της οποίας αγωνίζεται. Μάλιστα, αυτό αναγνωρίζεται από το σύνολο του ποδοσφαιρόφιλου αραβικού κόσμου, όπως φαίνεται και από την ψηφοφορία που έγινε στην ιστοσελίδα του κρατικού τηλεοπτικού δικτύου του Άμπου Ντάμπι.

Την καλύτερη 11άδα Αράβων της περασμένης σεζόν ψήφισαν οι αναγνώστες του site και ο Τζιμπούρ είναι μέσα στους «εκλεκτούς». Σίγουρα αυτή αποτελεί μία επιπλέον τιμητική διάκριση για τον επιθετικό του Ολυμπιακού, ενώ αυτές τις μέρες δίνει τη «μάχη» του για να προλάβει την αναμέτρηση της Τρίτης με τη Μαρσέιγ. Ο Τζιμπούρ έχει σφοδρή επιθυμία να παρουσιαστεί έτοιμος στην πρεμιέρα του Champions League.

Πάντως, στη «χρυσή αραβική 11άδα» έχουν συμπεριληφθεί άλλοι δύο Αλγερινοί, καθώς πρόκειται για τον αμυντικό της Φούλαμ, Ραφίκ Χαλίσε, και τον μέσο της Γρανάδα, Χασάν Γεμπντά.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :