Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΥΡΚΙΧΟ: ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΒΑΛΒΕΡΔΕ


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, όπου είχε αναλάβει για δύο χρονιές την πρώτη ομάδα των Βάσκων.

Τον κόουτς του Ολυμπιακού ακόμα και τώρα τον μνημονεύουν, καθώς η τότε αντιπρόεδρος των σεζόν που ήταν προπονητής στην Αθλέτικ Μπιλμπάο ο Βαλβέρδε (2003-05), η Άνα Ουρκίχο, σε συνέντευξή της παραδέχτηκε ότι η έξοδος του Βαλβέρδε από την ομάδα εξανάγκασε λίγους μήνες μετά σε παραίτηση τον πρόεδρο Λαμικίθ…

Η Ουρκίχο στην εφημερίδα «Deia» αρχικά είπε:

«Ο Λαμικίθ με τον Βαλβέρδε ποτέ δεν μπορούσαν να συγχρονιστούν. Ο Βαλβέρδε άνοιξε την πόρτα της εξόδου από τον Φεβρουάριο, έστω κι αν έφυγε στο τέλος της σεζόν. Τον Σεπτέμβριο συνέβησαν πολλά γεγονότα (σ.σ. παραιτήθηκε ο Λαμικίθ) και επεισόδια».

Για να συνεχίσει λέγοντας:

«Ο Λαμικίθ δεν εκτίμησε σωστά την αγάπη και τη λατρεία που είχαν οι οπαδοί της ομάδας για τον Βαλβέρδε. Ίσως, αν τα αποτελέσματα του Μεντιλίμπαρ ήταν καλύτερα, να μην είχαμε φτάσει σ’ αυτό το σημείο».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :