Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΖΙΜΠΟΥΡ: ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΣΕΪΓ


Την Τρίτη ο Θρύλος, δίνει το πρώτο του παιχνίδι για τους ομίλους του Champions League, με αντίπαλο την Μαρσέιγ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και όπως είναι φυσικό, όλοι οι παίκτες του θα ήθελαν να αγωνιστούν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Αυτός όμως που είναι «τρελαμένος» για να παίξει κόντρα στους Γάλλους, είναι ο Ραφίκ Τζιμπούρ. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, και τονίζει σε όποιον τον ρωτάει για το αν ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ότι δεν χάνει με τίποτα το συγκεκριμένο ματς, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν χάνω με τίποτα το παιχνίδι με την Μαρσέιγ. Θα είμαι έτοιμος να παίξω. Θέλω να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα μου σε αυτή την δύσκολη αναμέτρση», έλεγε στο Ρέντη ο «τρομοκράτης».

Ο Τζιμπούρ δείχνει έτοιμος να αγωνιστεί και μάλιστα ο Ερνέστο Βαλβέρδε σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει στην κορυφή της επίθεσης και να βάλει τον Κέβιν Μιραλάς στα αριστερά...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :