Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

TRANSFER-FOOT.NET: ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Ο Ολυμπιακός μπορεί να χαρακτηρίζεται ως αουτσάιντερ του ομίλου του από γαλλική ιστοσελίδα, αλλά τονίζεται ότι αποτελεί ομάδα με μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία και όντας η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα μπορεί να κάνει την έκπληξη στη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, η γαλλική ιστοσελίδα transfer-foot.net πραγματοποίησε σχετικό αφιέρωμα στις ομάδες του ομίλου της Μαρσέιγ αναφέροντας για τον Ολυμπιακό πως ναι μεν αποτελεί το αουτσάιντερ του ομίλου αλλά είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας βάσει τίτλων και επιτυχιών και με καλούς παίκτες στο ρόστερ θα κυνηγήσει τη διαφορά.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και κολακευτικά λόγια για τους Μοντέστο, Μακούν, Μιραλάς, Αμπντούν, και... Αβραάμ Παπαδόπουλο και επισημάνθηκε ότι είναι ομάδα με τεράστια εμπειρία από διεθνείς αγώνες.

Χαρακτηριστικά το θέμα του transfer-foot.net αναφέρει:

«Ο Ολυμπιακός θεωρείται το μεγαλύτερο κλαμπ στην Ελλάδα και ένα από τα λίγα που δεν έχει ποτε υποβιβαστεί. Είναι το πλέον επιτυχημένο σωματείο με 38 τίτλου, 24 Κύπελλα και 3 Σουπερ Καπ! Η ομάδα συνήθως αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχει διεθνή εμπειρία ίσως μεγαλύτερη και από τη Μαρσέιγ.

Επιπλέον, οι Έλληνες έχουν καλούς παίκτες μεταξύ των οποίων τον Μακούν, τον Κέβιν Μιραλάς που αγωνιζόταν στη Σεντ Ετιέν, αλλά και τον Μοντέστο από τη Μονακό. Επίσης, αξιοσημείωτη είναι η παρουσία του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην άμυνα αλλά και του Τζαμέλ Αμπντούν που αγωνιζόταν στο Σαμπιονά».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :