Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΜΑΚΟΥΝ «ΓΛΕΝΤΑΕΙ» ΤΗ ΜΑΡΣΕΪΓ


Την καριέρα του στον Ολυμπιακό συνεχίζει ο Ζαν Μακούν και βάσει προϊστορίας αυτό αποτελεί ένα καλό εφαλτήριο ενόψει της αναμέτρησης με την Ολιμπίκ Μαρσέιγ το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρεμιέρα του Champions League.

Με την φανέλα της Λιλ και της Λιόν ο Καμερουνέζος αμυντικός μέσος του Θρύλου, έχει εξαιρετική παράδοση απέναντι στους Μασσαλούς και μάλιστα από το 2005 και μετά είναι αήττητος. Προφανώς και δεν προδικάζει κάτι για το ματς και θα ήταν αστείο να το υποστηρίξουμε, απλά δείχνει ότι ο εν λόγω παίκτης την «έχει» τη Μαρσέιγ και έχει αποκτήσει ψυχολογία απέναντί της.

Συνολικά, έχει παίξει 13 φορές κόντρα στη Μαρσέιγ και τις 12 ξεκίνησε στο βασικό σχήμα. Μόνο μια φορά μπήκε αλλαγή στο 69ο λεπτό αντί του Ζουνίνιο την περίοδο 2008-09, όταν η Λιόν ήρθε ισόπαλη με την ομάδα του λιμανιού δίχως γκολ.

Συνολικά, έχει τέσσερις νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες. Όμως, τα τελευταία έξι χρόνια δεν έχει χάσει ποτέ κόντρα στη Μαρσέιγ, με αποκορύφωμα το 1-3 στο «Βελοντρόμ» τις σεζόν 2006-07, 2007-08, ενώ ήταν παρών και στο εκπληκτικό 5-5 την περίοδο 2009-10 στο «Ζερλάν».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :