Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΕΣΤΕΡΟΒΙΤΣ: ΙΣΩΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Ο Ράσο Νεστέροβιτς, που πρόσφατα αποσύρθηκε από την ενεργό δράση δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για το εάν θα τον ενδιέφερε το ενδεχόμενο να αναλάβει τζένεραλ μάνατζερ στην πειραϊκή ΚΑΕ και η απάντησή του ήταν αινιγματική:

«Ίσως. Αλλά δεν ξέρω αν αυτή η δουλειά θα μου πήγαινε. Αυτό έχει να κάνει με τους προπονητές και τη διοίκηση. Βέβαια, θα ήταν μεγάλη μου χαρά να δουλέψω για μια τόσο σπουδαία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, ανεξαρτήτως της θέσης που θα είχα».

Για τον τρόπο που τελείωσε η περσινή σεζόν:

«Σίγουρα ήταν ξεχωριστή, αλλά θα μπορούσε να ήταν πολύ πιο ξεχωριστή αν είχαμε κερδίσει το πρωτάθλημα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν μέρος μιας τόσο σπουδαίας ομάδας και θα υποστηρίζω για πάντα τον Ολυμπιακό».

Για το σημερινό αγώνα (08/09, 21.00) Ελλάδα - Σλοβενία:

«Μετά τα πολλά προβλήματα απουσιών που παρουσιάστηκαν, η Ελλάδα στράφηκε σε νέους παίκτες και κάποιοι εξ αυτών αγωνίζονται πρώτη φορά σε μεγάλη διοργάνωση. Πρόκειται για πολύ ποιοτική ομάδα. Το θέμα είναι πώς θα αντιδράσει σε έναν σημαντικό αγώνα. Πιστεύω πως αν η ομάδα μας είναι συγκεντρωμένη και πιάσει την απόδοση που μπορεί, θα κερδίσουμε».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :