Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΚΑΤΑΣΤΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ …ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει καταλήξει στο βασικό σχήμα που θα χρησιμοποιήσει στην πρεμιέρα του Champions League την ερχόμενη Τρίτη (13/9) κόντρα στην Μαρσέιγ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Καταρχάς περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα βρίσκονται οι τραυματίες και θέλει να δει από τους ποδοσφαιριστές του να παλεύουν στις προπονήσεις ώστε να κερδίσει ο καθένας την εμπιστοσύνη του. Πέρα όμως από αυτό έχει κάνει κάποιες σκέψεις για την αρχική ενδεκάδα.

Στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας, στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, πάντως, είναι αλήθεια πως όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, διεκδικώντας επί ίσης όροις μία θέση στο βασικό σχήμα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι τραυματίες είναι γνωστοί, με τους Άριελ Ιμπαγάσα και Ραφίκ Τζεμπούρ να συγκεντρώνουν λίγες πιθανότητες ώστε να προλάβουν, ενώ αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή του Φραν Γέστε, ο οποίος συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις.

Γεγονός είναι ότι ο Ισπανός τεχνικός, αρέσκεται συνήθως στο να... κρύβει τα χαρτιά του και να μην παρουσιάζει στο γήπεδο τις ξεκάθαρες σκέψεις του για το βασικό σχήμα που έχει στο μυαλό του. Όμως, η πολυήμερη αγωνιστική απραξία του Ολυμπιακού δεν του αφήνει πολλά περιθώρια και την Παρασκευή (9/9) το βράδυ (20:00) στο φιλικό κόντρα στον ΟΦΗ στο Φάληρο αναμένεται να μας δώσει μία ιδέα για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει τους ερυθρόλευκους κόντρα στην Μαρσέιγ.

Πιθανόν βέβαια να έχουμε και ορισμένες εκπλήξεις στο βασικό σχήμα. Δηλαδή, το να δούμε τον Βασίλη Τοροσίδη να αναλαμβάνει το πόστο του δεξιού ακραίου μέσου, έχοντας πίσω του σε ρόλο μπακ στην άμυνα τον Γιάννη Μανιάτη. Επίσης, από την στιγμή που ο Ράφικ Τζεμπούρ δεν είναι σε καλή κατάσταση, ο Ερνέστο Βαλβέρδε κάνει σκέψεις και στο να δοκιμάσει τον Μάρκο Πάντελιτς στην κορυφή, τοποθετώντας τον Κέβιν Μιραλάς στο πόστο του αριστερού χαφ-εξτρέμ, ενώ ο Νταβίδ Φουστέρ θεωρείται δεδομένο πως θα παίξει στον γνώριμο του ρόλο, σε εκείνον του παίκτη πίσω από τον σέντερ-φορ. Η συμμετοχή, λοιπόν, του Γιάννη Φετφατζίδη στην ενδεκάδα δεν είναι σίγουρη.

Τις δύο θέσεις των κεντρικών χαφ διεκδικούν τέσσερις παίκτες, στον άξονα, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες μεταξύ των Ζαν Μακούν, Φρανσουά Μοδέστο, Λιούμπομιρ Φέισα και Πάμπλο Ορμπάιθ, με τον Αριέλ Ιμπαγάσα, όπως είπαμε, να έχει ελάχιστες πιθανότητες συμμετοχής, καθώς ο Αργεντινός προέρχεται από τραυματισμό και είναι ανέτοιμος. Στην άμυνα, ο Ιβάν Μαρκάνο δείχνει να κερδίζει τον Χοσέ Χολέμπας, ενώ το δίδυμο των σέντερ-μπακ θεωρείται δεδομένο πως θα απαρτίζεται από τους Όλοφ Μέλμπεργκ και Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Στο φιλικό κόντρα στον ΟΦΗ είναι γνωστό πως θα έρθουν κατάσκοποι της Μαρσέιγ ώστε να παρακολουθήσουν την ομάδα του Ολυμπιακού στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και όπως είναι λογικό ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θα είναι και "ανοιχτό βιβλίο" όσον αφορά τις σκέψεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει τους ερυθρόλευκους στο Champions League. Κατά διαστήματα του αγώνα όμως και με βάση τις αλλαγές και τα σχήματα που θα χρησιμοποιήσει, θα μας προϊδεάσει για τι ακριβώς έχει στο μυαλό του. Το σίγουρο, πάντως, είναι πως περιμένει και από τους παίκτες του στο φιλικό απέναντι στην κρητική ομάδα να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να του αποδείξουν πως μπορούν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :