Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΗΡΙΞΗ MCLAREN ΣΕ ΧΑΜΙΛΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ


Τη στήριξη της McLaren στις κριτικές που δέχεται για το επιθετικό στυλ οδήγησής του έχει ο Λιούις Χάμιλτον και το επιβεβαίωσε και ο επικεφαλής των μηχανικών της βρετανικής ομάδας, Φιλ Πρου.

Αυτοί που κρίνουν τον Λιούις Χάμιλτον για το επιθετικό στυλ οδήγησής του δεν είναι λίγοι, όπως και αρκετοί είναι οι πιλότοι, οι οποίοι έχουν παραπονεθεί γι' αυτό. Ωστόσο, ο Βρετανός γνωρίζει καλά πως σε αυτές τις κριτικές έχει τη στήριξη της McLaren, κάτι που επιβεβαίωσε και ο επικεφαλής των μηχανικών της ομάδας, Φιλ Πρου, ο οποίος τόνισε πως δε θα του ζητήσουν να αλλάξει το συγκεκριμένο τρόπο οδήγησής του.

Τα λόγια του Φιλ Πρου ήταν:

«Ο Λιούις έχει τα σκαμπανεβάσματά του κατά τη διάρκεια της σεζόν. Είναι ένας υπέροχος πιλότος, ο οποίος κάθε χρονιά κερδίζει αγώνες και πιέζει πάρα πολύ σκληρά. Προφανώς, ξεκίνησε τη σεζόν, θέλοντας να κερδίσει το πρωτάθλημα, κάτι που είναι πολύ δύσκολο τώρα.

Δεν θα το ζητήσουμε να αλλάξει. Ο Λιούις είναι αυτός που είναι και παίρνει τα αποτελέσματα με έναν πολύ επιθετικό τρόπο και έχει την υποστήριξή μας. Τον έχουμε δει να κατακτά το πρωτάθλημα και αυτός είναι ο στόχος μας. Είναι πάρα πολύ έξυπνος».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :