Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ


Διαρκώς μεταβάλλει τα δεδομένα o Ερνέστο Βαλβέρδε ως προς την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στην Ξάνθη. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, έβαλε ανακατεμένους τους παίκτες του στο εσωτερικό διπλό του Σαββάτου.

Βάσει των νεότερων πληροφοριών, ο Κοστάντσο θα είναι ο βασικός πορτιέρε. Την αμυντική τετράδα θα αποτελούν οι Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαρκάνο και Τοροσίδης.

Στον άξονα θα είναι οι Μοντέστο, Ιμπαγάσα και κρυφός κυνηγός θα είναι ο Φουστέρ. Δεξί χαφ θα είναι ο Μιραλάς και αριστερό ο Χολέμπας. Ο Τζιμπούρ αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στην επίθεση.

Πιθανότητες να ξεκινήσουν βασικοί έχουν και παίκτες όπως οι Μακούν, Αμπντούν και Ορμπάιθ.

Βέβαια ο Βάσκος αρέσκεται σε εκπλήξεις, οποότε μπορεί να δούμε κάτι τελείως διαφορετικό. Το σίγουρο είναι ότι ο ίδιος θέλει να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, αλλά και να κάνει ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα με τη Μαρσέιγ.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :