Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ: ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΓΩΙΣΜΟ


Σε πολύ καλή κατάσταση υποστήριξε ότι βρίσκεται ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος μίλησε και για τους στόχους του Ολυμπιακού, σε μια μεταβατική για τον σύλλογο, περίοδο.

Ο Λαρισαίος γκαρντ του Θρύλου, που βρέθηκε στο στούντιο της ΕΤ1 για να σχολιάσει το Ευρωμπάσκετ και την πορεία της Εθνικής, όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, αρχικά μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με το σύνδρομο των «κοιλιακών- προσαγωγών» αλλά και την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

«Πέρασα έναν άσχημο τραυματισμό που με ταλαιπώρησε για πολύ διάστημα. Δεν είχα άλλον τέτοιον στη καριέρα μου. Προσπάθησα να αποφύγω το χειρουργείο, αλλά δεν τα κατάφερα τελικά. Έχω μπει στο πρόγραμμα της ομάδας, έχω παίξει και διπλό… Είμαι γενικότερα σε πολύ καλή κατάσταση».

Σε ερώτηση για τους φετινούς στόχους του Ολυμπιακού, ο 29χρονος γκαρντ των Πειραιωτών ανέφερε:

«Στόχος όπως πάντα είναι να διεκδικήσουμε όσους τίτλους μπορούμε. Είμαστε διαφορετική ομάδα φέτος και πολλές φορές τα λεφτά δεν σου εγγυώνται την επιτυχία. Είμαστε καινούρια ομάδα, έχουν γίνει αρκετές προσθήκες παικτών και αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί, να είμαστε μαχητικοί και να κυνηγήσουμε όσους τίτλους μπορούμε και στην Ευρώπη να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται.

Ξεκινάμε σεμνά και ταπεινά, με πολύ δουλειά, έχοντας σαν οδηγό την περσινή χρονιά. Να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε πέρσι και πάνω από όλα να είμαστε υγιής γιατί αυτό το πληρώσαμε. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς που μας αποδιοργάνωσαν. Αυτό που βοηθάει είναι να έχουμε εργατικότητα, αυτοκριτική και αγωνιστικό εγωισμό. Εύχομαι να μας πάνε όλα καλά».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :