Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΤΖΙΜΠΟΥΡ: ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ


Ο Ράφικ Τζιμπούρ, ο Αλγερινός στράικερ του Θρύλου μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του νταμπλ, αλλά και για μία καλή πορεία στην Ευρώπη, ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει ευτυχής για την παρουσία του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Η αρχική τοποθέτηση του «Τρομοκράτη», ήταν:

«Πραγματικά στην Ελλάδα νιώθω σαν στο σπίτι μου. Από την πρώτη μέρα βρήκα ζεστούς ανθρώπους, που σέβονται τον άλλο και είναι παθιασμένοι με το ποδόσφαιρο, κάτι που μου έδωσε ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο. Οι Έλληνες φίλαθλοι ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο τόσο πολύ, που μου θυμίζουν αυτούς της Αλγερίας, αν και δεν είναι τόσο παθιασμένοι».

Για να συμπληρώσει αναφερόμενος στους φετινούς στόχους του Θρύλου:

«Οι στόχοι της ομάδας είναι σαφείς: πρέπει να κερδίσουμε τα πάντα στην Ελλάδα, δηλαδή το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά και να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε στην Ευρώπη. Το αγωνιστικό στυλ του Ολυμπιακού μού ταιριάζει απόλυτα και αυτό με βοήθησε να προσαρμοστώ πιο εύκολα».

Όσο για τον «κολλητό» του, Τζαμέλ Αμπντούν, και τη συνύπαρξή τους στην ομάδα, ανέφερε:

«Τον πρότεινα εγώ ο ίδιος. Είναι ένας παίκτης με πολλές επινοήσεις και έχει πολλά να προσφέρει στην ομάδα. Είναι χαρά μας να τον έχουμε εδώ».

Η εθνική Αλγερίας δεν κατάφερε να προκριθεί στο Κόπα Άφρικα του 2012 και ο Ράφικ Τζεμπούρ δεν κρύβει την απογοήτευσή του. «Απολαύσαμε την παρουσία μας στο Μουντιάλ και όλα πήγαν όπως θέλαμε. Ο κόσμος περίμενε πολλά από μας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά όταν φτάνεις στην κορυφή το πιο δύσκολο είναι να παραμείνεις εκεί. Δεν το πετύχαμε και πιστεύω πως αυτό μας επηρέασε. Όσο περνούσαν τα παιχνίδια, η κούραση συσσωρευόταν και η πίεση αυξανόταν, κάτι που μεγάλωσε τις αμφιβολίες. Γίναμε μία πολύ αμυντικογενής ομάδας, που βασίζεται στις αντεπιθέσεις. Αυτό έκανε δύσκολο σε μας τους επιθετικούς να εκφραστούμε στον αγωνιστικό χώρο».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :