Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ *ΒΙΝΤΕΟ*


Όπως πάντα απολαυστικός ο Νίκος Αλέφαντος, μιλάει για όλους και για όλα. Αναρωτιέται «που είναι τα Ελληνόπουλα;» και μιλάει για το Ολυμπιακός-Ντόρτμουντ και τον Παναθηναϊκό.

Ο Αλέφαντος είπε μεταξύ άλλων στο betradio.com...

«Παίρνανε τους τίτλους στον Ολυμπιακό με ένα λαό συγκλονιστικό. Δεν μπορεί να παίρνεις παικτάκια τώρα. Θέλω να μου απαντήσει κάποιος, αν ξεχνάω κανέναν από αυτούς που μπορούν να κάνουν διείσδυση. Μιραλάς, Λεονάρντο, Λέτο, Κουίνσι άντε και ο Μήτρογλου που μπορεί να ντριμπλάρει, να διεισδύσει. Α, και ο Βιεϊρίνια που είναι ο πρώτος. Και ο Καστίγιο όταν ήταν στα καλά του. Στο εξωτερικό Μέσι, Ρονάλντο, Ντε Μαρία, Κακά όταν ήταν στη Μίλαν. Ροναλντίνιο, Ρονάλντο, Ριβάλντο. Το “φαινομενο” ο Ρονάλντο.

Πιο Ελληνόπουλο υπάρχει; Βγαίνει τώρα ένας πολύ καλός παίκτης, ο Βλαχοδήμος της Ξάνθης. Είναι γρήγορος με καλό πόδι. Κάλεσέ τον στην εθνική κύριε Σάντος να σε παραδεχτώ. Τους είχε διαλύσει με τον ΠΑΟΚ. Ας μην το πολυλογώ. Πες μου ένα Ελληνόπουλο που διεισδύει σαν αυτούς και να τελειώνει και τις φάσεις. Ο Φετφατζίδης ένας, σίγουρος αλλά θέλει να φτιάξει. Ο Νίνης στα καλά του, αν παίζει σαν τα ματς με τη Ρόμα, συγχαρητήρια. Που μου λένε τα Ελληνόπουλα. Πούν' τα;

Και ο Φετφατζίδης πρέπει να κάνει ταχύτητες, να σουτάρει. Να παίξει έξω δεξιά, να συγκλίνει, να περνάει το δεξί στόπερ. Πρέπει να κάνει “αγγέλους” για να παίξει μπαλαντέρ. Ο Μέσι πρώτα τα έκανε έξω δεξιά και μετά πήγε κορυφή και έβαζε 40 γκολ το χρόνο και γίνονται τώρα οι κόντρες με το Ρονάλντο.

Βλέπω η Λίβερπουλ πήγε και πήρε τον Κάρολ. Τι να τον κάνω τον Κάρολ; Καλύτερα με τον Κάουτ και τον Σουάρες. Έτσι είναι και ο Πετρόπουλος. Ποιος Πετρόπουλος; Τον Παπατσώρη γυμνάζεις δέκα μέρες και τον αντιμετωπίζει!

Ο Κουίνσι κάνει ντρίμπλες, αλλά είναι τεμπέλης κι αυτός βέβαια είναι ξένος. Διεισδυτικός είναι και ο Μαρσελίνιο. Αλλά τι να τον πάρεις; Μόλις τον πάρεις, χειρότερος από τον Σκόκο θα είναι!

Πες μου έναν παίκτη να κάνει είκοσι μπασίματα, να έχει ντρίμπλα. Πες μου ένα Ελληνόπουλο. Πώς θα τους βάλουμε αυτούς να παίξουν στον Ολυμπιακό. Στον Ολυμπιακό πάμε στο γήπεδο να δούμε 2-3 ενέργειες του Μιραλάς και του Ιμπαγάσα. Μ' αρέσει και ο Ορμπάιθ, αλλά πρέπει να μπει στο κέντρο πιο δυνατά. Βάλε και τον Μακούν δίπλα και βάλε το Χολέμπας έξω αριστερά.

Τερματοφύλακας τώρα. Μεγάλο πρόβλημα. Έγινε λάθος διαχείριση σε αυτό το θέμα. Ο Μαρινάκης ακολουθεί τα χνάρια του Κόκκαλη. Ο μεγαλύτερος πρόεδρος όλων τον εποχών. Δεν σου παίρνει άλλος δέκα τίτλους. Ανεπανάληπτο. Ο Μαρινάκης πιστεύει στο Βαλβέρδε. Πέρυσι είδαμε 20λεπτα, ημίχρονα του Ολυμπιακού, με πίεση μπροστά. Δύο-τρεις προπονητες άφησαν εποχή στην Ελλάδα. Πρώτα άφησε εποχή ο Μπόμπεκ το 4-3-3. Δε βγαίνει κανείς να τα πει. Υμνούν τον Πούσκας. Στην Ισπανία δεν τον άφηναν να γίνει προπονητής. Καθόταν εδώ και γύμναζε τον Κωνσταντίνου να κάνει τα βολέ και έτρωγε τους πασατέμπους. Και έλεγε “11 αυτοί, 11 κι εμείς”.

Πιστεύω ο Βαλβέρδε θα πάρει ξανά το πρωτάθλημα με την πίεση μπροστά. Αλλά στην Ευρώπη αυτοκτονεί. Πάει και χαλάει το περυσινό σκηνικό. Είναι ανάγκη να φέρεις τον Ορμπάιθ και τον Κοστάντσο; Κράτα την περυσινή ομάδα. Έναν τερματοφύλακα, δύο χαφάρες και έναν κυνηγό ήθελες. Ή δύο χαφάρες μόνο. Σώνει και καλά να παίζουν ο Φουστέρ και ο Ορμπάιθ. Τους άλλους τι τους παίρνεις. Ο Γκρμπιτς χάθηκε, πάει. Ο Κατάι τον έδωσες δανεικό και δεν παίζει ούτε στον ΟΦΗ! Ο Φέισα τραυματίζεται. Πας και παίρνεις Μόνχε, παίρνεις Ζαραδούκα, παίρνεις Μανιάτη. Πρέπει να παίξει ο Μαρκάνο σήμερα; Γιατί να μην παίξει ο Χολέμπας μπακ αιρστερό. Να παίξει έξω δεξιά ο Μιραλάς, έξω αριστερά ο Τζιμπούρ και κορυφή ο Πάντελιτς; Να παίξει ο Μαρκάνο σώνει και καλά.

Ο Μαρινάκης λέει στον Βαλβέρδε “ό,τι πεις εσύ”. Και του λες “θέλω το Μόνχε και το Χαβίτο το Γενάρη”; Ποιός Χαβίτο; Ένα γκολ το χρόνο; Σήμερα θες γκολ.

Ο Λέτο ήταν ανέκαθεν φοβερός. Εκεί έκανε λάθος ο Βαλβέρδε. Και τί έγινε αν δε σου λέει καλημέρα δηλαδή; Τον έβαλα σε αυτούς με τις διεισδύσεις. Ο Φερέιρα το πάει καλά. Άμα του βγει και ο Ούγγρος και έξω αριστερά ο Κουίνσι. Στό το κέντρο έχει ανέβει ο Βιτόλο. Η γρηγοράδα, η διείσδυση, κάνει μεγάλη ιστορία. Ευτυχώς δεν βάζει τον Πετρόπουλο. Τι να το κάνω να πάρει κεφαλιά ο Πετρόπουλος; Τρίτο σέντερ μπακ βάζει ο Φερέιρα και κλειδώνει το ματς.

Για να μη μου λένε ότι είμαι μετά Χρηστόν προφήτης, θα το πω τώρα. Ο Ολυμπιακός μπορεί να το πάρει το ματς».




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :