Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ... «ΑΙΩΝΙΩΝ»!


Η Στέλλα Χριστοδούλου αγωνίζεται στην ομάδα βόλεϊ του Θρύλου ενώ η αδερφή της Ελενα σε αυτή του ΠΟΑ. Τα δύο κορίτσια μίλησαν για το «αιώνιο» ντέρμπι του ποδοσφαίρου και όχι μόνο!

Αναλυτικά όσα δήλωσαν στο "NovaΣΠΟΡ FM 94.6":

Οι δηλώσεις της Έλενας Χριστοδούλου (παίκτριας Παναθηναϊκός)

-Για τα προβλήματα του αντρικού τμήματος:

«Το αντρικό τμήμα όντως δεν έχει ξεκινήσει καλά. Αλλά είναι κάτι το λογικό καθώς είναι μια νέα ομάδα από νέα παιδιά, έχει αλλάξει και έχει μειωθεί το ρόστερ. Λογικό να υπάρχουν δυσκολίες. Θέλω να πιστεύω ότι θα βρουν τον καλό τους εαυτό και θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον».

-Εάν επηρεάζει η αγωνιστική απραξία:

«Σίγουρα όταν είσαι σε αγωνιστικό ρυθμό σε βοηθάει. Εμείς εκμεταλλευτήκαμε σωστά τη διακοπή Δουλέψαμε περισσότερο. Είναι αλήθεια ότι η προετοιμασία άρχισε εφέτος να ξεκινήσει επομένως είχαμε κάποια κενά. Τελικά αποδεικνύεται ότι μας έκανε καλό γιατί προσπαθήσαμε και βελτιώσαμε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι μας».

-Για τα δύο ντέρμπι σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ:

«Έχουμε αρχίσει τα πειράγματα εδώ και ημέρες. Θέλω να πιστεύω ότι θα κερδίσει η ομάδα μου. Για το μπάσκετ παίζουμε στην έδρα μας είναι κάτι που δίνει δύναμη στην ομάδα για να φτάσει στο αποτέλεσμα που θέλει. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που δεν υπάρχουν προγνωστικά. Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρω. Το γυναικείο μου ένστικτο λέει ότι θα βάλει ένα γκολ ο Λέτο. Ελπίζω να νικήσουμε »

-Για την κόντρα τους:

«Η αδερφή μου παίζει στον Ολυμπιακό, αλλά στο σπίτι δεν υπάρχει αντιπαλότητα. Στα άλλα συμφωνούμε. Οι γονείς μου θέλουν να παίζουμε και να είμαστε ευχαριστημένες εκεί που παίζουμε».


Αναλυτικά οι δηλώσεις της Στέλλας Χριστοδούλου (παίκτρια Ολυμπιακού):

-Για τους στόχους της ομάδας:

«Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός – μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου την περσινή σεζόν - μπορεί φέτος να διεκδικήσει έναν τίτλο. Είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα, όμως είναι πάρα πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να προσπαθούμε για το καλύτερο. Και γιατί όχι να έρθει ένας τίτλος».

-Για τη νέα διοίκηση του συλλόγου:

«Όλοι άνθρωποι της διοίκησης είναι από πάνω μας και προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας βοηθήσουν. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για τις προσπάθειες που κάνουν σε μία τέτοια δύσκολη περίοδο, επειδή μας βοηθούν συνέχεια».

-Για το ντέρμπι στην Α1 Βόλεϊ Γυναικών:

«Είναι πολύ περίεργο να παίζω ως αντίπαλος με την αδερφή μου. Η καθεμία θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της για την ομάδα της και ο καλύτερος στο τέλος ας κερδίσει… Υπάρχουν πειράγματα ανάμεσά μας και η καθεμία θέλει το καλύτερο για την ομάδα της. Δεν έχουμε βάλει κανένα στοίχημα με την αδερφή μου (γέλια)».

-Για τα ντέρμπι σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ:

«Σε τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχουν φαβορί. Στο ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός παίζει στην έδρα του και πρέπει να εκμεταλλευτεί το συγκεκριμένο, ενώ στο μπάσκετ παίζει στην έδρα του Παναθηναϊκού και είναι δύσκολα τα πράγματα. Εύχομαι να γίνουν όμορφοι αγώνες και να μη σημειωθούν επεισόδια στα δύο παιχνίδια».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :