Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ...


Οι εισαγγελείς που ασχολήθηκαν με το σκάνδαλο των στημένων, που ξέσπασε στο ελληνικό ποδόσφαιρο το καλοκαίρι, αντικαταστάθηκαν, ενώ η κα. Ράικου πήρε προαγωγή, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr".

Ο αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου ο οποίος χειρίστηκε την υπόθεση του αγώνα Άρης – Παναθηναϊκός (άσκησε ποινική δίωξη στον Αχιλλέα Μπέο για εκβίαση του πρώην διαιτητή Δαλούκα) και τα όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας για το ματς Μακάμπι - Ολυμπιακός (παρέπεμψε στον εισαγγελέα κ. Μπαξεβάνη την υπόθεση), έφυγε από τη θέση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Αθηνών και με απόφαση του δικαστικού συμβουλίου βρίσκεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καλαβρύτων από τον περασμένο Σεμπτέμβριο.

Στην θέση του έχουν τοποθετηθεί δύο νέοι αθλητικοί εισαγγελείς Αθηνών, ο Χαράλαμπος Λακαφώσης και ο Αριστείδης Κορέας, ο οποίος έχει ασχοληθεί και πρόσφατα με καταγγελίες για στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Στην κορυφή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η προϊσταμένη Ελένη Ράικου προήχθη στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών. Η κυρία Ράικου είχε δημιουργήσει ένα ειδικό τμήμα εισαγγελέων για να ασχοληθούν με το οικονομικό έγκλημα. Στο τμήμα αυτό συμμετείχαν τόσο η κα Πόπη Παπανδρέου όσο και ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :