Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ: Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ


Ο Ηλίας Πουρσανίδης είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που συνέδεσε την καριέρα του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και μιλώντας στον «ΓΑΥΡΟ», έκανε λόγο για τις δυνατότητες του φετινού Ολυμπιακού, στάθηκε στον Ζαν Μακούν, που παίζει στη θέση που έπαιζε ο Πουρσανίδης, ενώ δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει τον λαό των «ερυθρόλευκων», αλλά και το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποια είναι η άποψή σας για τον φετινό Ολυμπιακό και μετά τη σημαντική νίκη που πήρε στην έδρα του Άρη;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο Ολυμπιακός θέλει ακόμη δουλειά. Αυτό βλέπω εγώ από τα παιχνίδια που δίνει. Επίσης, είμαι σίγουρος ότι οι δυνατότητές του δεν είναι αυτές που βλέπουμε. Έχει κάνει καλά παιχνίδια μέχρι στιγμής, σε μερικά έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο, αλλά σίγουρα έχει πολλά ακόμη να δείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο…

Ε: Θεωρείτε, δηλαδή, ότι κάποιοι παίκτες δεν έχουν πιάσει το top της απόδοσής τους;

Α: Ναι… Κάποιοι ήρθαν αργά και δεν έχουν παίξει το μάξιμουμ που μπορούν. Μπορεί να έχουν μείνει πίσω επειδή δεν έκαναν και προετοιμασία με τον Ολυμπιακό. Όλοι γνωρίζουν το στιλ ποδοσφαίρου που παίζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Αυτό λοιπόν, φαίνεται… Εννοώ, ότι επειδή κάποιοι δεν έχουν πιάσει το top της απόδοσής τους, φαίνεται στο παιχνίδι που θέλει να κάνει ο προπονητής.

Ε: Ποιος παίκτης, δηλαδή, πιστεύετε ότι μπορεί να ανέβει ακόμη περισσότερο και να κάνει τη διαφορά;

Α: Χαίρομαι που στα τελευταία παιχνίδια βλέπω να ανεβαίνει και να παίζει καλά ο Ζαν Μακούν. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία του και ό,τι έχει πετύχει στην καριέρα του. Βέβαια στην Ελλάδα, αρκετοί βιάζονται και λένε διάφορα… Προσπαθούν να «τελειώσουν» έναν παίκτη, πριν καν τον δουν. Όμως, ο Μακούν θεωρώ πως μπορεί να κάνει τη διαφορά. Έχει ανέβει τελευταία και αυτό μου αρέσει. Στη συνέχεια, πιστεύω ότι θα δείξει ακόμη περισσότερα πράγματα και αυτό είναι καλό για τον Ολυμπιακό.

Ε: Επειδή παίζατε και στην ίδια θέση, θεωρείτε ότι ο Μακούν θα ξεχωρίσει;

Α: Αυτό δεν μπορώ να το πω με σιγουριά. Έχει αρχίσει και ανεβαίνει και σίγουρα αν παίξει έτσι όπως μπορεί, θα κάνει τη διαφορά… Όμως, υπάρχουν κι άλλοι παίκτες…

Ε: Για τον Ολυμπιακό ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πολύ σημαντικό…

Α: Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ήταν ανέκαθεν ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι. Πάντα στον Ολυμπιακό σκεφτόντουσαν αυτό το ματς. Σε όποια κατάσταση να βρισκόντουσαν οι δύο ομάδες ήταν δύσκολο. Τώρα βλέπουμε τον Παναθηναϊκό να είναι σε καλή περίοδο και να έχει… ρέντα θα έλεγα. Και ο Ολυμπιακός είναι σε καλή φόρμα και μακάρι να γίνει το καλύτερο ντέρμπι των τελευταίων ετών.

Ε: Ο κόσμος και το Καραϊσκάκη μπορούν να επηρεάσουν το ματς;

Ε: Όλοι γνωρίζουν ότι το Καραϊσκάκη είναι ένα από τα πιο δύσκολα γήπεδα. Η ατμόσφαιρα εκεί είναι τρομερή. Επίσης, όλοι ξέρουν τι είναι ο κόσμος για τον Ολυμπιακό. Σίγουρα θα βοηθήσει… Όμως, θα ήθελα να πω ότι όταν λέμε πως οι οπαδοί είναι ο δωδέκατος παίκτης, το λέμε με όλη τη σημασία της έννοιας. Και τι εννοώ. Ότι πρέπει να προστατέψουν την ομάδα και να κοιτούν μόνο για το καλό. Να κάνουν αυτό που ξέρουν. Να βοηθήσουν την ομάδα, χωρίς να κινδυνέψει για τιμωρία…

Ε: Το πρόγραμμα είναι δύσκολο, μετά ακολουθεί ο αγώνας στη Μασσαλία. Μπορεί να αντεπεξέλθει ο Ολυμπιακός;

Α: Έχει καλό ρόστερ και δεν νομίζω να φοβάται το πρόγραμμα. Επίσης δεν νομίζω αυτή τη στιγμή να σκέφτεται κανείς το ματς στη Γαλλία. Όλοι είναι επικεντρωμένοι στον Παναθηναϊκό. Σίγουρα, το πρόγραμμα μπορεί να επηρεάσει, αλλά ο Ολυμπιακός έχει βάθος. Θα επιστρέψει τώρα και ο Φουστέρ, θα είναι και ο Γέστε. Γενικά υπάρχουν παίκτες… Και μην ξεχνάμε, ότι ο Ολυμπιακός είναι γεννημένος πάντα για το καλύτερο.

Ε: Μια πρόβλεψη για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα κάνετε;

Α: Ας κερδίσει ο καλύτερος… Ολυμπιακός και να γίνει ένα καλό ματς.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :