Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΤΟΥ


Ηττήθηκε για άλλο ένα παιχνίδι ο Ολυμπιακός, φτάνοντας πολύ κοντά στη νίκη αλλά... χάνοντας την κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια του, με σκορ 64-63 από την Καντού. Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν αρχηγός και κορυφαίος του γηπέδου.

Ας δούμε τι έκανε ο κάθε ερυθρόλευκος ξεχωριστά:

Κάιλ Χάινς:
Δεν πατούσε καλά στα πόδια του, αφού ταλαιπωρούνταν από τράβηγμα στον ώμο, όπως έγινε γνωστό μετά το παιχνίδι. Άστοχος (1/7 δίποντα) και για όσο αγωνίστηκε κακός και αμυντικά. Στην τελευταία φάση θα μπορούσε να γίνει ήρωας, αλλά κόπηκε από τον Σερμαντίνι.

Κεϊλίν Λούκας:
Με την είσοδό του, αναστάτωσε το παιχνίδι και ο Ολυμπιακός είχε έναν παίκτη που πίεζε στα 3/4 του γηπέδου. Ο τρόπος που αγωνιζόταν στην επίθεση όμως, έμπλεξε και τους συμπαίκτες του και για αυτό αγωνίστηκε πολύ λίγο.

Πέρο Άντιτς:
Πήρε αρκετά ελεύθερα σουτ για να σκοράρει τρίποντα, αλλά δεν τα κατάφερε έχοντας 0/4. Ο Ολυμπιακός χρειαζόταν τον έλεγχο των ριμπάουντ, αλλά δεν βοήθησε αρκετά ούτε σε αυτόν τον τομέα.

Βασίλης Σπανούλης:
Αρχηγός. Σκόραρε με διεισδύσεις, με τρίποντα, κέρδισε φάουλ, μοίρασε έτοιμα καλάθια και οργάνωσε για αρκετή ώρα το παιχνίδι . Στο τελευταίο δεκάλεπτο σκόραρε τους 13 από τους 14 πόντους του Ολυμπιακού και αν είχε έστω λίγη βοήθεια, η ομάδα θα είχε φύγει το «διπλό».

Μάρκο Κέσελ:
Ξεκίνησε δυνατά με δυο εύστοχα τρίποντα, και τα πήγε αρκετά καλά στον τομέα, έχοντας 3/5 τρίποντα. Ουσιαστικός στο παιχνίδι του, βοήθησε και στην άμυνα και μοναδικός μαζί με τον Σπανούλη με διψήφια αριθμό πόντων.

Μιχάλης Πελεκάνος:
Αγωνίστηκε ελάχιστα χωρίς να καταφέρει να κάνει κάτι για να ξεχωρίσει.

Λάζαρος Παπαδόπουλος:
Δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά στο ξεκίνημα του αγώνα για να φθείρει την αντίπαλη φροντ λάιν και ενώ χρησιμοποιήθηκε περισσότερο από κάθε άλλη ευρωπαϊκή αναμέτρηση, πήρε τις λιγότερες προσπάθειες. Αμυντικά είχε και αυτός προβλήματα απέναντι στους ψηλούς της Καντού που έβγαιναν συχνά έξω από τη ρακέτα.

Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους:
Βοήθησε αρκετά, αλλά όχι τόσο ώστε όσο είχε ανάγκη ο Ολυμπιακός, με συνέπεια να… χαθεί και αυτός στο τέλος.

Ανδρέας Γλυνιαδάκης:
Δεν αγωνίστηκε καθόλου και μπήκε στη δωδεκάδα για να χρησιμοποιηθεί στην περίπτωση που δεν μπορούσε να προσφέρει καθόλου ο Χάινς.

Γιώργος Πρίντεζης:
Δεν ευστόχησε σε κανένα εντός παιδιάς σουτ και δεν μπόρεσε να συνεισφέρει και στον επιθετικό τομέα. Για όσο αγωνίστηκε ήταν αποτελεσματικός στην άμυνα, αλλά μέχρι εκεί....

Κώστας Παπανικολάου:
Προσέφερε ενέργεια και βοήθησε τον Ολυμπιακό να διατηρήσει τη διαφορά στο δεύτερο δεκάλεπτο, ωστόσο, δεν είχε διάρκεια στο παιχνίδι του και ήταν αρκετά άστοχος.

Δημήτρης Κατσίβελης:
Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά το Ρέθυμνο ήταν απειλητικός προς το αντίπαλο καλάθι και τα πήγε καλά και στην πίεση στην άμυνα.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :