Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ: ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!


Στη δύναμη της έδρας επικεντρώνεται ο Γρηγόρης Γεωργάτος, αναφορικά με το αποψινό ντέρμπι, εκτιμώντας ότι θα επηρεάσει τον ΠΑΟ, όπως συνέβαινε πάντα. Παράλληλα θεωρεί ότι όλοι οι παίκτες έχουν καταλάβει ότι ο Θρύλος πρέπει να πάρει το συγκεκριμένο ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γρηγόρης Γεωργάτος στη "Stadio by Metro" για το αποψινό ματς:

«Είναι νωρίς για να πει κανείς ότι μπορεί να κριθεί το πρωτάθλημα από αυτό το ντέρμπι. Δεν παίζει έτσι ρόλο η βαθμολογική διαφορά που θα υπάρξει μετά από αυτό. Μπορούν και οι δύο να χάσουν βαθμούς στη συνέχεια, αλλά νομίζω ότι σε αυτά τα ματς, το γόητρο είναι που παίζει ρόλο. Όλοι ξέρουμε πως όλος ο κόσμος ζει και αναπνέει γι’ αυτό το ματς. Είναι μεγάλη πρόκληση για τον κάθε ποδοσφαιριστή τα ντέρμπι αιωνίων».

Για τον παράγοντα έδρα:

«Θα πούμε ψέματα, αν τονίσουμε ότι δεν παίζει ρόλο. Η ατμόσφαιρα σε τέτοιες αναμετρήσεις είναι κάτι διαφορετικό. Νομίζω πως θα επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, πάντα συνέβαινε αυτό. Είναι σημαντικό να μην μπορεί ο αντίπαλος να σκεφτεί καθαρά μέσα στον αγώνα. Είναι δύναμη το Καραϊσκάκη για τον Ολυμπιακό. Η εμφάνιση του προέδρου στις εγκαταστάσεις για να μιλήσει, αποτελεί αβαντάζ. Κινητοποιεί ακόμη περισσότερο τους ποδοσφαιριστές, αλλά νομίζω πως όλοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να πάρουν αυτό το ματς».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :