Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΤΑΣΗ 1,5 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΑΠΟΕΛ


Ο ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ετοιμάζεται να κάνει πρόταση για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό, ωστόσο το θέμα του Έλληνα στράικερ είναι στον αέρα, με την Κυπριακή ομάδα να σκοπεύει να προσφέρει 1,5 εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του διεθνούς επιθετικού.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο υπάρχει η αίσθηση ότι ο 24χρονος φορ θα επιστρέψει στο Ρέντη όταν ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στον Ατρόμητο, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Βάσκος τεχνικός δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του σχετικά με την παραμονή του στον Ολυμπιακό, και επομένως δεν έχει ακόμη καταθέσει τις εισηγήσεις του για το πλάνο της επόμενης σεζόν. Σε περίπτωση που ο Βαλβέρδε αποφασίσει να παραμείνει στο Λιμάνι, τότε εκείνος θα αποφασίσει για την υπόθεση Κώστα Μήτρογλου.
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :