Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΑΠΟ ΝΤΟΡΣΕΪ ΚΑΙ ΛΟ!


Η κρισιμότητα της σημερινής αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Σιένα αναγκάζει τους ερυθρόλευκους να παρατάξουν όλα τα «όπλα» τους στο παρκέ του ΣΕΦ.

Ακόμα και αν στην έσχατη ανάγκη χρειαστεί να "σφίξουν τα δόντια", τόσο ο Τζόι Ντόρσεϊ όσο και ο Έισι Λο θα συμπεριληφθούν στην αποστολή που θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σιένα, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στο Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης.

Ο Ντόρσεϊ τραυματίστηκε στη μύτη στον τρίτο αγώνα με τους Ιταλούς, στο ΣΕΦ, και ο δεύτερος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο, από το πρόσφατο πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε (οστικό οίδημα). Αμφότεροι δεν προπονήθηκαν χθεςμ όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει και ακολούθησαν θεραπεία, αλλά αναμένεται να συμπεριληφθούν στη 12άδα για τη σημερινή, τέταρτη, αναμέτρηση με τη Σιένα, για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Στην περίπτωση του Έισι Λο, μάλιστα, εάν χρειαστεί θα του χορηγηθεί ένεση, ενώ ο ίδιος ζήτησε από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να αγωνιστεί. Το ίδιο, είχε συμβεί και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟ, αλλά τότε ο Σέρβος τεχνικός προτίμησε να τον αφήσει εκτός παρκέ, δηλώνοντας μετά πόσο πολύ έλειψε από τους ερυθρόλευκους η παρουσία του. Κανονικά στην αποστολή, η οποία αναμένεται να μην έχει καμία διαφοροποίηση σε σχέση με εκείνη του αγώνα της Τετάρτης , θα είναι και ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος επίσης χθες υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Οι ερυθρόλευκοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους σήμερα το πρωί με χαλάρωμα στο ΣΕΦ και στη συνέχεια η αποστολή θα καταλύσει σε ξενοδοχείο, προκειμένου να ηρεμήσουν οι παίκτες εν όψει της βραδινής μεγάλης αναμέτρησης με την ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζάνι. Ομε νίκη Ολυμπιακός «σφραγίζει» το εισιτήριό του στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :