Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 31/3 ΤΑ PLAY OFFS ΤΗΣ Α1 ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ


Θα διεξαχθούν οι πρώτοι ημιτελικοί των πλέι οφ της Α1 βόλεϊ ανδρών, το Σάββατο (31/3) και μετά το Πάσχα οι αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8 και τα πλέι άουτ.

Επιστρέφουν λοιπόν, στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους οι ομάδες της Α1 Ανδρών, τουλάχιστον οι τέσσερις καλύτερες στην κανονική περίοδο.

Σε έκτακτη συνεδρίαση το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΑΠ αποφάσισε να ξεκινήσουν τα πλέι οφ για τις θέσεις 1-4 το Σάββατο (31/3) με τις αναμετρήσεις Ηρακλής-Παμβοχαϊκός και Φοίνικας Σύρου-Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι διαφωνούν με τη διεξαγωγή του δεύτερου ημιτελικού στις 4 Απριλίου, από την στιγμή που ο Μενέλαος Κοκκινάκης θα έχει υποχρεώσεις με την εθνική εφήβων.Η ΕΟΠΕ πάντως είναι διατεθειμένη να δώσει άδεια στον νεαρό παίκτη από την εθνική ομάδα. Οι δύο ομάδες διαφωνούν και στην ημερομηνία διεξαγωγής του τρίτου ημιτελικού, εφόσον αυτός χρειαστεί.

Ο Ηρακλής και ο Παμβοχαϊκός θα αναμετρηθούν στις 31/3, στις 4/4 και στις 7/4. Μετά το Πάσχα θα ξεκινήσουν οι αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8 και τα πλέι άουτ.

Απομένει η επίσημη ανακοίνωση της ΕΣΑΠ.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :