Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΖΙΓΓΕΡ!


Με σύνθημα... «Η ώρα που ο κόσμος θα επέμβει έφτασε πια» ο Ε.Φ.Σ Θύρας 13, καλεί όλους τους οπαδούς του "τριφυλλιού" να δώσουν το παρών στην ανοιχτή συνέλευση της Κυριακής!

Ο Ενιαίος Φορέας, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων κάνει λόγο και για μίσος από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη προς την ομάδα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Είναι φανερό πλέον ότι η παραίτηση των τριών μελών, από πλευράς, Γ.Β., εκ του διοικητικού συμβουλίου του Παναθηναϊκού, έχει φτάσει πλέον την ομάδα πλέον σε τραγικά επίπεδα. Και πως να μην φτάσει άλλωστε όταν υπάρχει οργανωμένο σχέδιο διάλυσης της εκ του μεγαλομετόχου της.

Χωρίς διοικητικό συμβούλιο, καμία απόφαση δεν μπορεί να παρθεί, ούτε η πιο απλή! Ακόμα και να υπήρχαν χρήματα, χωρίς υπογραφή δεν μπορεί να γίνει καμία πληρωμή. Το μίσος και η εκδικητικότητα του ”παρκαρισμένου” μεγαλομετόχου, οδηγεί έτσι την ομάδα μαθηματικά στην πτώχευση και την καταστροφή.

Την Κυριακή, 1 Απριλίου, στις 16.30, ο Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων Θύρας 13, πραγματοποιεί στον “Τάφο του Ινδού” ανοιχτή συνέλευση των μελών όλων των συνδέσμων μας, Αθήνας και επαρχίας, με μοναδικό θέμα τις διοικητικές εξελίξεις. Μπορούν να παρευρεθούν, φυσικά και όσοι δεν είναι μέλη και θέλουν να εκθέσουν τις απόψεις τους. Η ώρα που ο κόσμος θα επέμβει έφτασε πια»!
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :